chocolaaatee
chocolaaatee
  12 marca 2013 (pierwszy post)

Witam Was Panie :)
Szukam sukienki tego typu :

Jednak nie chciałabym zamawiać jej na allegro. Czy widzieliście taką lub bardzo podobną w sieciówkach?

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 marca 2013

Masz podobne:
1. H&M (niektore opcje maja rozne kolory)

2) TOPSHOP

3) ASOS

(Oasis)

(tez Oasis)

4) RIVER ISLAND

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  13 marca 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Podobne sa w Orsay'u, Mohito i AGGI

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
mirra20
mirra20
  13 marca 2013
massacre
massacre: 4) RIVER ISLAND

ta pierwsza mi się podoba:swir:, ciekawe czy u nas w sklepach jest, muszę ją przymierzyć:D
massacre
massacre
  13 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ta pierwsza mi się podoba, ciekawe czy u nas w sklepach jest, muszę ją przymierzyć:D

u nas jest biala i czarna :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  13 marca 2013
massacre
massacre: u nas jest biala i czarna :)

poszukam w Lublinie jak jutro będę, czarna też może być ciekawa, co do rzeczy to u zauważyłam, że u nas pojawiają się z opóźnieniem, tak przynajmniej było z tą skórzaną kurtką, którą Ty masz, a ja też chciałam ją kupić.
massacre
massacre
  13 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: co do rzeczy to u zauważyłam, że u nas pojawiają się z opóźnieniem, tak przynajmniej było z tą skórzaną kurtką, którą Ty masz, a ja też chciałam ją kupić.

masz na mysli sklepy stacjonarne? Tutaj tez najpierw jest online, dopiero potem w sklepach i oczywiscie nie we wszystkich.
Mlodemu na przyklad Zara i River Island tylko online kupuje, bo nie mam w poblizu zadnego z tych sklepow, ktore mialyby dzial dzieciecy.

mirra20
mirra20
  13 marca 2013
massacre
massacre: masz na mysli sklepy stacjonarne? Tutaj tez najpierw jest online, dopiero potem w sklepach i oczywiscie nie we wszystkich. Mlodemu na przyklad Zara i River Island tylko online kupuje, bo nie mam w poblizu zadnego z tych sklepow, ktore mialyby dzial dzieciecy.

tak, bo w Polsce nie ma internetowego RI, więc człowiek jest skazany na stacjonarna, ale to i tak luksus, bo RI w Lublinie dopiero od ubiegłego roku jest
massacre
massacre: Mlodemu na przyklad Zara i River Island tylko online kupuje, bo nie mam w poblizu zadnego z tych sklepow, ktore mialyby dzial dzieciecy.

lubelski RI ma tylko dział damski, męski jest chyba tylko w Wawie, o dziecięcym nie słyszałam, aczkolwiek mogę się mylić
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.