Witajcie :)
Zwracam się do Was z pytaniem odnośnie jakości produktów marki Aldo. Nigdy nie miałam butów tej marki i chętnie poczytam Wasze opinie na jej temat. Miałyście? Jesteście zadowolone? Jak z wyprofilowaniem i rozmiarówką? No i czy można napotkać na podróbki (mam na myśli zakupy w sieci)?
Dodatkowo podajcie proszę nazwy marek, które według Was produkują wygodne, dobrze wyprofilowane szpilki.
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :)
K.
BUTY ALDO
Mam jedną parę szpilek z Aldo i jestem bardzo zadowolona, jeżeli chodzi o jakość i wykonanie.
Fakt, są dobrze wyprofilowane i całkiem wygodne, ale nie oszukujmy się po 3 godzinach na wysokiej szpilce odczujemy to na stopie - i czy byłyby to szpilki za 60 zł czy Louboutin'y to stopa i tak będzie boleć ;p
Co do rozmiaru, to ja ogólnie noszę buty w rozmiarze 38 i w tym też kupiłam moje szpilki, mam luźno w nich stopę ale nie że mi stopa w nich lata, bo mierzyłam też 37 i były za ciasne, dlatego radzę iść w swój rozmiar, wtedy ewentualnie można dokupić jakieś wkładki, że stopa nie lata ;)
nie wiem
Mam kilka par ;)
Cenię sobie buty z ich sklepów, z kilku powodów:
- jakość
- bardzo ładne modele
- w Krakowie mają tylko jeden sklep, więc nikłe prawdopodobieństwo, że natknę sie na kogoś, kto będzie miał takie same buty jak ja
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Hmmm, ja mam raczej dosc popularny rozmiar (37, zimowe ewentualnie 38 (trza doliczyc skarpete :P)), jak dla mnie rozmiary niczym nie roznia sie od tych w innych sklepach np venezii czy ccc (chyba jakos tak to sie odmienia? )...
Szczerze mowiac nie wiem jak to wyglada w kwestii tych mniejszych i wiekszych rozmiarow...
Ale jesli np szukasz butow z polowkami rozmiarow, to np w gino rossi maja takie... Jakościowo w sumie podobne, mam stamtad kozaczki i jestem bardzo zadowolona
Tyle że czasami pełny rozmiar to np. 25,5 cm. To zależy od firmy. No ale nic, chyba jednak zaryzykuję z kupnem. Dziękuję Wam dziewczyny i pozdrawiam :)
Szczerze mówiąc średnio mi się to widzi. Już miałam za duże buty - szczególnie źle to wygląda w szpilkach, gdzie noga idzie do przodu. Co innego z za małymi - oczywiście w granicach rozsądku - z tego co wiem można je "rozciągnąć" denaturatem o ile dobrze się orientuję :)
czasem decyduja milimetry :(
niestety...
Plusem jest, ze do 30dni mozesz oddac (bynajmniej tak jest w Krakowie)... ( np. jakby z rozmairem bylo cos nie tak)