Witam
Mam pewien problem,(raczej)dość spory dla mnie.
Otóż mam okropne brwi.Przy nosie oby dwie są normalne i czym dalej na zewnątrz twarzy poszerzają się,jednocześnie włosy są tam rzadsze.Spowodowane jest to tym że gdy byłem mały to złapałem podobno maszynkę do golenia dziadka i przejechałem sobie po brwiach(tak mi siostra starsza powiedziała).Dziś mam 21 lat,siedząc rano u fryzjera i patrząc tak na te brwi pomyślałem że muszę coś z tym zrobić.Mimo że nikt mi na to nie zwrócił uwagi to wiem że wygląda to dziwnie wręcz okropnie.
Moje pytania:
1)Czy ktoś z terenu Łodzi bądź okolic może podać mi wysyłając na priv oczywiście kontakt do kosmetyczki która przyjmie mnie prywatnie w domu i zrobi z tym porządek?Nie chce iść do żadnego gabinetu bo to obciach.
2)Czy można zrobić tak że kosmetyczka będzie zmniejszać je powiedzmy o kawałek co tydzień?Tak żeby nie było radykalnej zmiany i znajomi nie wyczali że coś miałem z tym robione
3.Czy beda te brwi odrastac
lista tematów
wyrywanie brwi u faceta
Konto usunięte: Moje pytania: 1)Czy ktoś z terenu Łodzi bądź okolic może podać mi wysyłając na priv oczywiście kontakt do kosmetyczki która przyjmie mnie prywatnie w domu i zrobi z tym porządek?Nie chce iść do żadnego gabinetu bo to obciach. 2)Czy można zrobić tak że kosmetyczka będzie zmniejszać je powiedzmy o kawałek co tydzień?Tak żeby nie było radykalnej zmiany i znajomi nie wyczali że coś miałem z tym robione 3.Czy beda te brwi odrastac
1. poszukaj sobie tzw. mobilnych salonów kosmetycznych, które oferują pełen zakres usług np w Twoim domu, miejscu pracy itd.;
będziesz mieć wtedy pełen komfort psychiczny
2. takie kwestie najlepiej ustalić z kosmetyczką
3. niestety włoski odrastają taki zabieg trzeba powtarzać co jakiś czas, ewentualnie możesz robić to sam
Trochę jednak obciach,koledzy będą mieli niezłą polewkę,ale co tam;)
Zdecyduję się na to laserowe chyba.
Dzięki!
Konto usunięte: Czy można zrobić tak że kosmetyczka będzie zmniejszać je powiedzmy o kawałek co tydzień?Tak żeby nie było radykalnej zmiany i znajomi nie wyczali że coś miałem z tym robione
na pewno się zorientują, szczególnie kobiety
jak najbardziej polecam nitkowanie brwi, najszybciej, możesz to robić w sumie co kilka dni byleby złapała nić włoski.. A co do kosmetyczki z łodzi to zaraz dam Ci namiary na pw