Mam czarne spzilki bodajże 12 cm. Byłam w nich na 3 imprezach, lecz po tej osttaniej coś się z nimi stało, tzn z prawym butem. Prawą nogę miałam skręconą i mi napuchnęła i dosć bolała ale buta nie ściągnęłam i pod koniec imprezy zauważyłam że prawa szpilka przechyla się na prawą stronę, No i niestety wczoraj przymierzyłam buty i znowu to samo, prawa szpilka przechyla się na prawo i kurcze nie mam pojęcia co to jest i co z tym moge zrobić? Pomóżcie!
lista tematów
Problem ze szpilkami.
Według mnie masz pękniętą/odkręconą stalkę, to taka blaszka w środku buta, która trzyma obcas i go stabilizuje, gwoli ścisłości ani nie noszę szpilek, ani nie jestem szewcem, ale sis miała ostatnio taki przypadek - szewc coś zrobił z tą stalką i rzekomo jest okej.
Konto usunięte: Według mnie masz pękniętą/odkręconą stalkę, to taka blaszka w środku buta, która trzyma obcas i go stabilizuje, gwoli ścisłości ani nie noszę szpilek, ani nie jestem szewcem, ale sis miała ostatnio taki przypadek - szewc coś zrobił z tą stalką i rzekomo jest okej.
też bardzo możliwe.
tak czy inaczej, buty do szewca i zalatwi sprawe.
Mam pytanie mam problem z chodzeniem w wysokich szpilkach tych na platformie czy gdyby bede duzo chodzila wkoncu nabiore wprawy ? Sztywna jestem jak ide :(