Wątek typowy dla każdej dziewczyny, która lubi malować się i miałaby ochotę pochwalić się danym makijażem.
Nie dotyczy to tylko wizażystek.
Mile widziane zdjęcie przed i po zrobieniu makijażu, a jeszcze milej filmiki :)
Makijaż to nie mazajki a sztuka i wydobywanie piękna.
Zachęcam do dyskusji.
lista tematów
Make Up - makijaże wykonane przez nas (na kimś lub na nas). strona 1 z 4
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
jak sobie kupie aparat to może coś kiedyś wrzucę :D
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
ojej, a ja jestem zbyt leniwa... zobaczymy czy da sie obejrzec make-up na zdjeciu z kamerki w lapku
a temat na wielki plus.
Temat fajny, dobry pomysł.
Swego czasu wykonywałam i uczyłam się tego, aczkolwiek nie mam zdjęć, bo nie robiłam, a nawet gdybym miała to nie wkleiłabym, nie mam do tego prawa :)
Fajny temat! :) Wrzuciłabym coś, ale sama prawie się nie maluję. :( No chyba że kogoś interesuje przypudrowana twarz, wytuszowane rzęsy plus krzywawa kreska eyelinerem w zestawie z ustami pociągniętymi balsamem ochronnym... i to od święta taki "mejkap"! :D Chętnie skorzystam z jakichś ciekawych propozycji - potrzebna mi tylko motywacja, kosmetyki kupić to nie sztuka.