Jak zwykle padłam ofiarą .
rozm 39 za male 40 za duze niestety zdecydowalam sie na 40 . i są za duze... jakies wkładki czy cos ?
lista tematów
butyyy
Jakie to buty?
Ja w takich sytuacjach decyduję się przeważnie na mniejsze i potem staram się je ,,rozchodzić'' i wtedy jest ok...na Twoim miejscu kupiłabym zapiętki albo półwkładki (te drugie nadają się np. do szpilek, później z tyłu nie ma przestrzeni między piętą a butem), ale najlepsze chyba jest wypychanie palców
watą czy czymś takim
Ja w takich sytuacjach decyduję się przeważnie na mniejsze i potem staram się je ,,rozchodzić'' i wtedy jest ok...na Twoim miejscu kupiłabym zapiętki albo półwkładki (te drugie nadają się np. do szpilek, później z tyłu nie ma przestrzeni między piętą a butem), ale najlepsze chyba jest wypychanie palców
watą czy czymś takimKonto usunięte: Jak zwykle padłam ofiarą .
rozm 39 za male 40 za duze niestety zdecydowalam sie na 40 . i są za duze... jakies wkładki czy cos ?
podbijam,ja zawsze popełniam ten błąd.Mam jesienne buty ciut za duże,nie wpycham waty lecz skarpetki,ale zapięty xD jakkolwiek to smiesznie brzmi, stopa już się trzyma buta.
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
czasem chyba lepiej kupić mniejsze buty i je można rozepchać, bo czasem większe buty wyglądają na kimś jak kajaki ;p mam 169 cm wzrostu i normalnie nosze 38 rozmiar ale jak nie raz mierzyłam 39 to wyglądałam jak co najmniej w jakiś kaloszach do lajna 
raz kupiłam sobie conversy skórzane rozmiar 35,5 i nie pytajcie mnie jak mi tam noga weszła i jak się rozepchały ze są teraz na mnie dobre ;d

raz kupiłam sobie conversy skórzane rozmiar 35,5 i nie pytajcie mnie jak mi tam noga weszła i jak się rozepchały ze są teraz na mnie dobre ;d

, ale i tak zawsze kupuje mniejsze, wolę ciaśniej niż luźniej