czółko, mam nie lada problem, bo skaranie boskie dla mnie to latać po sklepach, a już tym bardziej szukając sukienki.
impreza raczej nie należy do kameralnych, szukam czegoś z klasą, bez zadnych falbanek i przesytu bo to nie w moim stylu, a no i nie chcę sukienki po samą ziemię, cena powiedzmy że nie gra roli. wolę marki, ktore znajde w sklepach stacjonarnych, bo wolałabym sprawdzić jak na mnie leży ale zdjęcia z neta też z chęcią przyjmę :)
pozdrawiam
lista tematów
STUDNIÓWKA strona 1 z 3
Konto usunięte: czółko, mam nie lada problem, bo skaranie boskie dla mnie to latać po sklepach, a już tym bardziej szukając sukienki.
czółko
wlasnie po to jest miedzy innymi internet gdzie mozesz sobie sprawdzic modele sukienek nie wychodzac z domu.
Co wiecej w Twoich sklepach "stacjonarnych" wiesz co mozesz ewentualnie znalezc, wiec tym bardziej wsiadaj na google i szukaj:)
Jak dla mnie to trochę za wcześnie na wybór studniówki, sama planuje kupić dopiero coś bliżej świąt i sylwestra, bo większy wybór.
RESERVED
RIVER ISLAND
H&m
TALLY WEIJL
ALLEGRO
http://moda.allegro.pl/mala-czarna-sexi-sukienka-bodycon-sexi-sukienki-sm-i2726109497.html
http://moda.allegro.pl/ds-0019r-cudna-sukienka-suknia-elegancka-xs-34-i2687352726.html
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
MOJE PROPOZYCJE :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Od siebie polecam Simple, choć trzeba trafić na kolekcję, aktualna nie nadaje się na studniówkę, ale już odrobinę starsze modele są git.
Konto usunięte: czółko
wlasnie po to jest miedzy innymi internet gdzie mozesz sobie sprawdzic modele sukienek nie wychodzac z domu.
Co wiecej w Twoich sklepach "stacjonarnych" wiesz co mozesz ewentualnie znalezc, wiec tym bardziej wsiadaj na google i szukaj:)
nie chodzi mi o moje sklepy stacjonarne, bo sporo podróżuje po kraju wiec spokojnie mogą być to sklepy nie z mojej okolicy, a w necie już siedziałam i siedziałam, chciałam też sprawdzić jakie są wasze propozycje, sprawdzić czy i wg. was jakiś tam rodzaj sukienki pasuje jak to podały dziewczyny niżej :)
Sylvinka: Jak dla mnie to trochę za wcześnie na wybór studniówki, sama planuje kupić dopiero coś bliżej świąt i sylwestra, bo większy wybór.
myślisz? też tak kurde sądze, ale znajac mnie wszystko bedzie na ostatnia chwile i chciałam temu zapobiec a kazda z dziewczyn już je ma, ja się tylko ostałam
To Tyś taka młoda? :o
Mi się podoba ostatnia którą pokazała Sylvinka, pasuje i na studniówkę i na lato potem :)
Konto usunięte: impreza raczej nie należy do kameralnych, szukam czegoś z klasą, bez zadnych falbanek i przesytu bo to nie w moim stylu, a no i nie chcę sukienki po samą ziemię, cena powiedzmy że nie gra roli. wolę marki, ktore znajde w sklepach stacjonarnych, bo wolałabym sprawdzić jak na mnie leży ale zdjęcia z neta też z chęcią przyjmę :)
Sprobuj zajrzec do:
MANGO (z tego, co przegladalam ich strone maja kilka fajnych sukienek, ktore moga sie nadac na studniowke)
Motivi (podobnie jak MANGO, tylko materialy jakosciowo lepsze :) )
peek-cloppenburg (pomijajac ceny, maja bajeczne sukienki poczawszy od takich, ktore mozna zalozyc na wesele, na studniowkowych skonczywszy)
(zdjęc wstawiac nie bede, wszystkie ciuszki dostepne sa na stronach sklepow :P)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: jak latałam w Gda po tych wszystkich bershkach, pull&bearach i zarach to oczywko takich nie bylo
Pewnie same szmaty zostały bo te najlepsze odrazu wykupują. Jak masz jakies ciuchy pull&bear i wiesz jak na Tobie leżą to warto zamówić z ich stronki. W ciemno oczywiście nie polecam.
kedi: Metaluga:
te bym nawet i na siebie włożyła, ale co z tego jak widzę tylko jak wyglądają na tych modeleczkach
ooo zayebiste, wszystkie w moim stylu! skąd one? brałabym wszystkie!
Właśnie : D skąd ta z białą koronką na plecach?