Przejdę od razu do rzeczy. Kupiłam dziś buty (zdj niżej). Gdzie znajdę pasującą do nich sukienkę (sklep, sieciówka - internet kategorycznie odpada)? Najlepiej o kroju trapezu, w kolano, bez wielkiego dekoltu, może być bez ramiączek. Wiem, paradoks, kiecka do butów a nie odwrotnie - miały być do innej sukienki, w rezultacie nie pasują. :/ Z jakimi kolorami je połączyć, materiałami (gdybym ewentualnie szyła sukienkę)? Jakie dodatki do całości (torebka, biżuteria)? A fryzura? Wstępnie myślałam o prostym koczku - tak byłoby mi najwygodniej, ale żeby to jeszcze wyglądało. ;) Pomysł na makijaż już mam.

Byłoby świetnie, gdyby któraś z Was miała jakiś pomysł, bo ja już zgłupiałam. :(
Pozdrawiam. :*

W pantofelkach na cienkiej szpilce wyglądam dość dziwnie, z takimi obcasami jak mają te buty wyżej jest ok. Jakiś tam "zestaw awaryjny" bym dopasowała z tych szmatek co mam, ale jednak wolę coś innego.
.

Nie orientujesz się, czy znalazłabym je w tych sklepach? Stron nie sprawdzam, bo w mojej okolicy dostępność na stronie a w sklepie to dwie różne rzeczy. :/ Z braku laku pojadę po materiał i może jakaś krawcowa zmajstruje mi coś podobnego.
Przydadzą mi się te zdjęcia, może jakaś krawcowa wyczaruje mi chociaż coś podobnego do jednej z sukienek, które pokazałaś. :)