Konto usunięte: Chociaż nie wiem czy mi będzie dane założyć coś takiego
jak będziesz chciała, to będzie Ci dane, to nie jakas wielka sztuka;D
Konto usunięte: kiedy ubierasz?:D
ja nie wiem, czy w pogóle w kościelny ślub chce sie bawić, moja kolezanka z pracy za rok w czerwcu się hajta, no to robi na 120 osób, wyliczyła, ze potrzebuje na to około 40 tysięcy złotych, tak wyjdzie, sama orkiestra z poprawinami 3 tysiaki, przystrojenie kościoła i auta około 600-700zł, obraczki ponad 1000zł, sukienka tez kilka tysiaków, opłacenie ludzi od pary 140zł a to wyjdzie 60 par.i inne duperele
Jakbym miała robić cos takiego, to nigdy w zyciu nie wydam kasy tyle na impreze taką, zaprosiłabym świadków, rodzeństwo i reszte mam w tyle, byle był papierek, tym barzdiej ze moje ciotki i wujkowie daleko mieszkaja i połowa juz nie zyje, a mojego TŻ jak to mówią,sie okaże jeszcze czy będzie akurat ten, nie ma w ogóle rodziców, bo jakieś 6 lat temu zmarli.
Moja siora i brachol zrobili duze huczne wesela teraz są juz po rozwodzie, nie ma na to reguły oczywiście i kasa nie ma nic z tym wspólnego, ale za tą kase miałabym wycieczke w ciepłe kraje, plus auto, a po weselu zostanie mi płyta, no wspomnienia i czasem dług w banku i jakos nie podchodze sentymentalnie do wesel.