Konto usunięte: myślisz, ze facetów cellulit odstrasza, masz uda krągłe takie lubią, nie pocieszam Cie żeby nie było, masz normalną kobiecą figurę, więkswzośc kobiet takie ma, i myślisz ze się tym przejmują?
moze niektóre, ale nie ma co przesadzać, tym bardziej ze twarzą nadrabiasz.
Może i masz rację.W sumie od zawsze tak miałam, jakieś takie różne kompleksy i czasem sama siebie karcę w duchu, że przecież nie powinnam narzekać są gorsze tragedie w życiu, których nie da się zmienić jak np.gdy ktoś jest chory czy też jeździ na wózku inwalidzkim, wtedy naprawdę może być ciężko w życiu.A z figurą można wszystko naprostować tylko trzeba do tego siły charakteru której jeszcze na dobre w sobie nie rozbudziłam
Często jak ktoś proponuje stąd spotkanie to cały czas odkładam, że może z czasem będę lepiej wyglądać, że w tym momencie jakim jestem nikt by się we mnie nie zauroczył ani nie zakochał, że to zły moment...Ale chodzi o to, że w sumie lata lecą,powoli i ja robię się stara a lepszy moment może nie nadejść nigdy :| i wypadałoby w końcu podjąć ryzyko.
Konto usunięte: To co Praksa napisała. Dobry outfit i przyćmiłabyś cycki Marty z tego forum.
hahaha dzięki xD ale mimo to ja uważam że mniejsze lepsze :|