styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
sol6
sol6
  28 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczorajsze, wieczorno-randkowe (niewiele widać, bo czerń, miałam kozaki nad kolano)

kurtka fajna ale zupelnie nie pasuje mi do kieski, raczej do spodni.
Mam coś podobnego , czarna skórkowa z Orsay
sol6
sol6
  28 września 2012
sol6
sol6: kieski

kiecki

:literówka
:)
sol6
sol6
  29 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

miałam taką bluzkę, świetnie leży i super wygląda :)
madzia2143
madzia2143
  29 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękować :D A spoko koleś, tylko dziwnie się czuję przy facetach mniejszych ode mnie... xD

ale humor dopisuje więc nie mogło być źle :D może będzie chleb z tej mąki :D
swoją drogą fajny outfit :)
Konto usunięte
Konto usunięte: 165-167, on chyba też coś koło tego xD Ale chyba minimalnie niższy, nie wiem, bo mam zazwyczaj zaburzone określenie cudzego wzrostu, ale na pewno wyższy nie był xD

ja tam nigdy na wzrost nie patrzyłam ;)
Paulinessa
Paulinessa
  29 września 2012
sol6
sol6: miałam taką bluzkę, świetnie leży i super wygląda :)

mówisz o tej różowej z croppa? :)
sol6
sol6
  29 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mówisz o tej różowej z croppa? :)

tak, ja miałam w kolorze nasyconego nieba,
teraz takiej szukałam, znalazłam podobną ale to nie to.
Paulinessa
Paulinessa
  29 września 2012
sol6
sol6: tak, ja miałam w kolorze nasyconego nieba, teraz takiej szukałam, znalazłam podobną ale to nie to.

No ta z croppa to ma już, nie wiem, 3 lata? Ale dalej jest niezniszczona i bardzo ją lubię :)
pijana
pijana
  30 września 2012
sol6
sol6: kurtka fajna ale zupelnie nie pasuje mi do kieski, raczej do spodni.

Zgodzę się, że ze spodniami wygląda o wiele lepiej - ogólnie miałam założyć marynarkę, ale prasowałam sukienkę 4 razy :zonk: I założyłam skórę na szybko :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: ale humor dopisuje więc nie mogło być źle :D może będzie chleb z tej mąki :D swoją drogą fajny outfit :)

Nie no, koleś ogólnie fajny xD Ale mi od daaawna ciężko się zakochać, także wątpię w coś więcej xP
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam nigdy na wzrost nie patrzyłam ;)

Ja zawsze miałam facetów ok. 185-195 cm wzrostu więc mi trochę dziwnie xD Ale wiadomo, że nikogo bym nie skreśliła za wzrost, no chyba, że już naprawdę niziutki do przesady, czułabym się po prostu źle.
Paulinessa
Paulinessa
  30 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja zawsze miałam facetów ok. 185-195 cm wzrostu więc mi trochę dziwnie xD Ale wiadomo, że nikogo bym nie skreśliła za wzrost, no chyba, że już naprawdę niziutki do przesady, czułabym się po prostu źle.

No ja to tak wolę chłopaka mniej więcej 190 :zakochany:
Ostatnio też spotkałam się z chłopakiem, który minimalnie jest niższy ode mnie wydaje mi się, dodatkowo miałam dośc wysokie obcasy :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  30 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie no, koleś ogólnie fajny xD Ale mi od daaawna ciężko się zakochać, także wątpię w coś więcej xP

to tak jak ja, więc wypijmy za to.
kedi
kedi
  1 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja zawsze miałam facetów ok. 185-195 cm wzrostu więc mi trochę dziwnie xD Ale wiadomo, że nikogo bym nie skreśliła za wzrost, no chyba, że już naprawdę niziutki do przesady, czułabym się po prostu źle.

podbijam x100. kiedyś wzrost był dla mnie priorytetem, teraz chyba zmądrzałam i nie zwracam już na to aż takiej uwagi.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale mi od daaawna ciężko się zakochać

bo zakochanie sie to mit
kedi
kedi: kiedyś wzrost był dla mnie priorytetem, teraz chyba zmądrzałam i nie zwracam już na to aż takiej uwagi.

podbijam :) kiedys spotykalam sie z facetami tylko powyzej 188cm wzrostu... skonczylam z facetem, ktory ma "tylko" 175cm i jakos go kocham :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  2 października 2012

kobiety powyzej 170cm to nie kobiety tylko lochy
sam mam loszke 160cm i 50 kg
idealnie 23cm niższa 45 kilo lżejsza, tak sie zyje ludzie a wy co dupeczki? nadal ciezsze od swoich facetów xd?

styka51
styka51
  2 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sam mam loszke 160cm i 50 kg idealnie 23cm niższa 45 kilo lżejsza, tak sie zyje ludzie a wy co dupeczki? nadal ciezsze od swoich facetów xd?

Mam 165 cm, 54 kg :D Lżejsza o 39 kg i niższa o jakieś 14 cm :lol: Jestem ideałem ?:D
sol6
sol6
  2 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sam mam loszke 160cm i 50 kg

spora ta Twoja loszka :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.