styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tzn u siebie, nie pasuje mi ta kolorystyka chociażby.

styl militarny to nie tylko zielenie i brazy. zwlaszcza teraz, kiedy jest na topie mozna kupic wszystko w stylu militarnym doslownie w kazdym kolorze. Khaki w tym sezonie to klasyka :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja taką kurtkę zakupiłam w zeszłym roku, wow jestem teraz trendi!

Bo parka zawsze jest w modzie :) Ja jedna mam z 2007 xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  26 września 2012
massacre
massacre: Bo parka zawsze jest w modzie

zgadzam się. wystarczy odświeżyć parkę jakimś dodatkiem i zawsze będzie wyglądała fajnie i modnie.
JuIia
JuIia
  26 września 2012

środkowa, jeeezu :zakochany: :w00t:
massacre
massacre
  26 września 2012

A to akurat stare jest, Burberry Prorsum jesien 2010. Mozna pewnie w dobrej przecenie dostac nawet do 70%, wiec w cenie kurtki klasy sredniej typu Zara czy River Island :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  26 września 2012

dobra ale temat o nabijaniu jest gdzie indziej.ja chce ogladac wasze outfity

JuIia
JuIia
  26 września 2012
massacre
massacre: A to akurat stare jest, Burberry Prorsum jesien 2010. Mozna pewnie w dobrej przecenie dostac nawet do 70%, wiec w cenie kurtki klasy sredniej typu Zara czy River Island :D

Jeeezu jest zaaaajebista, kupowałabym jak głupia :ninja: !
lonelyflowerx3
wpis jest ukryty
Paulinessa
Paulinessa
  27 września 2012

mowa o plaszczach, ja bym chciala cos tego typu i o.

JuIia
JuIia
  27 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mowa o plaszczach, ja bym chciala cos tego typu i o.

d83ddc4d
pijana
pijana
  28 września 2012

Wczorajsze, wieczorno-randkowe (niewiele widać, bo czerń, miałam kozaki nad kolano)

massacre
massacre
  28 września 2012

W torebce poza telefonem coś jeszcze sie zamieściło? ;D
Fajna kurtka ... i jak tam randka poszła? :)

asexualna
asexualna
  28 września 2012
massacre
massacre: W torebce poza telefonem coś jeszcze sie zamieściło? ;D

:rotfl:[color=white]:rotfl:
pijana
pijana
  28 września 2012
massacre
massacre: W torebce poza telefonem coś jeszcze sie zamieściło? ;D

:rotfl: Ledwo, ledwo xD
massacre
massacre: Fajna kurtka ... i jak tam randka poszła? :)

Dziękować :D A spoko koleś, tylko dziwnie się czuję przy facetach mniejszych ode mnie... xD
massacre
massacre
  28 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko dziwnie się czuję przy facetach mniejszych ode mnie... xD

:Rotfl:
przeciez Ty mala jestes, ile masz wzrostu? Umowilas sie z karlem czy co?

pijana
pijana
  28 września 2012
massacre
massacre: przeciez Ty mala jestes, ile masz wzrostu? Umowilas sie z karlem czy co?

165-167, on chyba też coś koło tego xD Ale chyba minimalnie niższy, nie wiem, bo mam zazwyczaj zaburzone określenie cudzego wzrostu, ale na pewno wyższy nie był xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.