lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1878 z 3084
Dead Congregation "Martyrdoom"
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
Konto usunięte: hmm, ja szczerze to nie lubię ciastek za bardzo.. zwykle jem jedno tylko, ale w sporych ilościach. :D nadrabiam za cały rok chyba... a jedzenie lubię, może tylko oprócz tego syfnego soku, który jest 'mega-wielką-świąteczną-tradycją' i smakuje jak rozwodniona kostka do kibla z dezodorantem.. nie mam siły nawet myśleć o świętach, wyjazdach, a w szczególności o powrotach.
wszystko mi się w głowie miesza to nie jest odpowiednia pora na myślenie dla mnie dzisiaj :D
wybacz.
Konto usunięte: Wiesz, jak idę sobie na granicę, torba wielkości małej szafy, buty na obcasie, pełen makijaż etc
bardzo seksownie w takim razie muszę to zobaczyć :D
dalej owszem przeczytałem ale patrz odpowiedź pierwsza mózg mi sie przegrzewa za dużo literek chyba pójdę spać już...
Linkin Park - Numb
Konto usunięte: wszystko mi się w głowie miesza to nie jest odpowiednia pora na myślenie dla mnie dzisiaj :D
wybacz.
Ahahah, właśnie miałam Ci napisać, że mózg mi zamarzł od palenia na balkonie.

Konto usunięte: bardzo seksownie w takim razie muszę to zobaczyć :D
dalej owszem przeczytałem ale patrz odpowiedź pierwsza mózg mi sie przegrzewa za dużo literek chyba pójdę spać już...
zapraszam na prywatny pokaz w takim razie. :D Ja jeszcze muszę posiedzieć nad anatomią, niestety..
Within Temptation - Ice Queen.
za dużo nikotyny... coś na ten temat wiem... sam nie stronię od oparów dymu które wdycham ile wlezie całymi dniami
trzymam za słowo w takim razie zapraszam do Wrocławia :D
pomógłbym w zajęcia praktycznych ale nie dzisiaj może jutro ... dzisiaj nie dam rady nawet zdjąć z siebie sam spodni
potrzebowałbym pomocyLinkin Park - Papercut
Konto usunięte: za dużo nikotyny... coś na ten temat wiem... sam nie stronię od oparów dymu które wdycham ile wlezie całymi dniami
przestałam palić w pokoju, bo boli od tego głowa i ciężko jest myśleć...
nie wiem gdzie ja tam granicę znajdę... ale dzięki za zaproszenie. :D
Konto usunięte: pomógłbym w zajęcia praktycznych ale nie dzisiaj może jutro ... dzisiaj nie dam rady nawet zdjąć z siebie sam spodni potrzebowałbym pomocy
Ahahah, do dzisiejszych zajęć musiałbyś udostępnić mi swój... mózg
także nie masz co żałować. :D a ze spodniami, hmm, wierzę, że jakoś Ci się uda, chociaż taki pojedynek może być zabawny. ;)Aerosmith - Cryin'.
Spadam szkrabie, do zobaczenia
Krisiun "The Great Execution"
Krisiun "The Great Execution"

ja sluchaju każdoju. ;)
Słodkich snów. :)