Gothiclady
Gothiclady
  20 grudnia 2011 (pierwszy post)
Marusha - Deep
Nastal
Nastal
  16 grudnia 2012
B-Twinz - An Evil Story
Letal
Letal
  16 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: weź tabletkę jakąś. powinno pomóc, chociaż w sumie nie wiem jak u Ciebie działa połączenie alkoholu i środków przeciwbólowych. wcześnie musisz wstać? ach, święta, depresja? mnie w sumie boli tylko ręka, ale mam tak denny nastrój, że chyba dawno takiego nie miałam. no i niestety nie mogę udać, że nie słyszę budzika jutro rano...

jak zasne to samo przejdzie a wstać muszę o 8 na 9 do pracy dzień jak codzień. święta depresja jak co roku... nie jestem wielkim fanem świąt ale to nie rozmowa na publicznym forum. Co do słyszenia budzika też nie mogę go nie usłyszeć bo szef zabiłby mnie. więc chciał czy nie muszę rano iść na całe 8 godzin do pracy. jest mi bardzo wesoło z tego powodu :D

Bullet For My Valentine- No Easy Way Out
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  16 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zasne to samo przejdzie a wstać muszę o 8 na 9 do pracy dzień jak codzień. święta depresja jak co roku... nie jestem wielkim fanem świąt ale to nie rozmowa na publicznym forum. Co do słyszenia budzika też nie mogę go nie usłyszeć bo szef zabiłby mnie. więc chciał czy nie muszę rano iść na całe 8 godzin do pracy. jest mi bardzo wesoło z tego powodu :D

jedyne co mogę powiedzieć, to 'juhu!'. przynajmniej robisz tam coś, co lubisz? bo jeśli tak, to pół biedy. :) mnie jutro czeka dzień z biochemią i bieganiem za ludźmi, którzy pewnie będą mnie odpędzać jak muchę... :ninja: a tak poza tym, to wizja nadchodzącego tygodnia mnie załamuje. nie pomaga nawet myśl o wyjeździe do domu w piątek. jak mi przyjdzie stać w zimnie na granicy dłużej niż godzinę, to kogoś zamorduję. ;x

Janis Joplin - Raise Your Hand.
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  16 grudnia 2012
The Beatles - All You Need Is Love. :ninja:
Letal
Letal
  16 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jedyne co mogę powiedzieć, to 'juhu!'. przynajmniej robisz tam coś, co lubisz? bo jeśli tak, to pół biedy. :) mnie jutro czeka dzień z biochemią i bieganiem za ludźmi, którzy pewnie będą mnie odpędzać jak muchę... a tak poza tym, to wizja nadchodzącego tygodnia mnie załamuje. nie pomaga nawet myśl o wyjeździe do domu w piątek. jak mi przyjdzie stać w zimnie na granicy dłużej niż godzinę, to kogoś zamorduję. ;x

właśnie nie robię niczego co lubię to jest problem moja droga :D . odnośnie morodowania :podnosi rękę na ochotnika: jakby co możesz wziąć mnie , nie będę robił większych problemów.
Rise Against - Give It All
Letal
Letal
  16 grudnia 2012
Cascada - The Rhythm Of The Night
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  16 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie nie robię niczego co lubię to jest problem moja droga :D . odnośnie morodowania :podnosi rękę na ochotnika: jakby co możesz wziąć mnie , nie będę robił większych problemów.

hm, a nie możesz tego zmienić? robienie co dzień czegoś, czego się nie lubi bywa przygnębiające... hmm, ale w sensie, że chcesz pomóc, czy stać się potencjalnym celem? : )

Slipknot - Left Behind.
Letal
Letal
  16 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hm, a nie możesz tego zmienić? robienie co dzień czegoś, czego się nie lubi bywa przygnębiające...

w chwili obecnej nie za bardzo mam możliwość... ale w najbliższym czasie postaram się coś z tym zrobić bo fakt popadam w coraz to większą irytacje z dnia na dzień

Konto usunięte
Konto usunięte: hmm, ale w sensie, że chcesz pomóc, czy stać się potencjalnym celem? : )

mogę pomóc, mogę stać się celem jak sobie chcesz , spełnię Twoje marzenie :D

Eminem - We Made You
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  16 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w chwili obecnej nie za bardzo mam możliwość... ale w najbliższym czasie postaram się coś z tym zrobić bo fakt popadam w coraz to większą irytacje z dnia na dzień

to dobrze. :) mam nadzieję, że Ci się uda.

Konto usunięte
Konto usunięte: mogę pomóc, mogę stać się celem jak sobie chcesz , spełnię Twoje marzenie :D

cóż za romantyczny gest z Twojej strony. ;d nie będę się wyżywać na Tobie, zrobię to na jakimś biednym przechodniu, który będzie chciał sobie coś przemycić tamując kolejkę...
chyba, że mnie puszczą bez kolejki. w sumie wyglądam jak kaleka. :ninja:
jeszcze nie wiem nawet jak się do domu dostanę, także ogólnie dupa totalna.
pasowałoby zostać mi na te parszywe święta tutaj, w sumie różnica niewielka, bo na 26 i tak muszę wracać. :and:

Wham! - Careless Whisper.
Letal
Letal
  16 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie wyglądam jak kaleka.

xd :3

Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze nie wiem nawet jak się do domu dostanę, także ogólnie dupa totalna. pasowałoby zostać mi na te parszywe święta tutaj, w sumie różnica niewielka, bo na 26 i tak muszę wracać.

mi jest wszystko jedno gdzie będę co będę robił. nie jestem pasjonatem świąt naprawde jest mi wszysko jedno bez wielkiej różnicy. :P

Eminem - When Im Gone :zakochany:
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  16 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: xd :3

to nie jest zabawne. :D robienie z siebie sieroty na potrzeby własne, a wyglądanie na taką zdecydowanie się różni...

Konto usunięte
Konto usunięte: mi jest wszystko jedno gdzie będę co będę robił. nie jestem pasjonatem świąt naprawde jest mi wszysko jedno bez wielkiej różnicy. :P

chyba zrozumiałam, że jest Ci wszystko jedno. ;)
mi zależy tylko na wizycie w domu w sumie. nie cieszy mnie cmokanie i uśmiechanie się do ludzi, których nie lubię. poza tym jestem niewierząca, więc jedyna moja radość to się najeść. ;x

Christina Aguilera - El Beso Del Final.
NightHunter
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
NightHunter
  16 grudnia 2012
Ravencult "Winds of Damnation"
Letal
Letal
  16 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie jest zabawne. :D robienie z siebie sieroty na potrzeby własne, a wyglądanie na taką zdecydowanie się różni...

jak kto woli możemy zawsze polemizować w tym temacie

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba zrozumiałam, że jest Ci wszystko jedno. ;) mi zależy tylko na wizycie w domu w sumie. nie cieszy mnie cmokanie i uśmiechanie się do ludzi, których nie lubię. poza tym jestem niewierząca, więc jedyna moja radość to się najeść. ;x

z tego wszystkiego to chyba najbardziej lubię jeść też :D a najbardziej to chyba słodkie czytaj ciasto :D uwielbiam wręcz !

Evanescence - Bring Me To Life
NightHunter
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
NightHunter
  16 grudnia 2012
Blustery Caveat "Destinated To Mutilate"
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  16 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak kto woli możemy zawsze polemizować w tym temacie

Wiesz, jak idę sobie na granicę, torba wielkości małej szafy, buty na obcasie, pełen makijaż etc. plus jeszcze poudaję, że nie wiem gdzie mam iść, przewrócę coś przez przypadek czy pouśmiecham się głupio, to mi otwierają drzwi dla inwalidów i nie muszę ciągnąć torby własnoręcznie, bo zawsze się znajdzie jakiś hiroł, który robi to za mnie. ;) natomiast, w momencie, jak wyglądam jakby mnie potrąciła ciężarówka z ciężkim sprzętem, to się tak również czuję. :D plus bandaże, plastry i tym podobne artefakty nie zachęcają do bliższego poznania, jedynie może do litości. ;) anyway, niby efekt podobny, jednak wolę tą pierwszą wersję...

Konto usunięte
Konto usunięte: z tego wszystkiego to chyba najbardziej lubię jeść też :D a najbardziej to chyba słodkie czytaj ciasto :D uwielbiam wręcz !

hmm, ja szczerze to nie lubię ciastek za bardzo.. zwykle jem jedno tylko, ale w sporych ilościach. :D nadrabiam za cały rok chyba... a jedzenie lubię, może tylko oprócz tego syfnego soku, który jest 'mega-wielką-świąteczną-tradycją' i smakuje jak rozwodniona kostka do kibla z dezodorantem.. :and: nie mam siły nawet myśleć o świętach, wyjazdach, a w szczególności o powrotach.

Eric Clapton - Tears in Heaven.