lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1812 z 3084
nie miałam pojęcia, że z Tobą tak źle! Mogłaś dać jakiś znak... jejku czuje się winna tej tragedii teraz :((
kuukuku: za "usiłowanie spożycia alkoholu w miejscu publicznym". Że niby usiłowałam, ale mi się nie udało xD
ale , że jak? chciałaś się napić ale coś się stało, ktoś Ci zabrał, ukradł, czy co? nie kumam
w jakim miejscu publicznym? na przystanku autobusowym?
tylko nie 7-10 bo bede w toruniu
kuukuku: ""Filozofowanie dokonuje się w takim stopniu, w jakim człowiek istnieje. To, co nazywamy filozofią, jest tylko uruchomieniem metafizyki, w której filozofia przychodzi do siebie samej i do swoich wyraźnych zadań. Filozofia wprawia się w ruch jedynie przez swoiste włączenie własnej egzystencji w zasadnicze możliwości bytu ludzkiego w całości. Dla tego włączenia jest rozstrzygające: najpierw dopuszczenie istniejącego w całości, następnie rozpłynięcie się w nicości, to znaczy uwolnienie się od bożków, które każdy ma i do których każdy lubi się wkradać; a w końcu zgoda na wychylanie się w tym zawieszeniu, ażeby ono stale powracało do podstawowego pytania metafizyki, które z konieczności wywołuje nicość samą: Dlaczego w ogóle jest istniejące a nie raczej Nic?"
eee.... tak.
czyli temat sam w sobie jest esejem?
kuukuku: Na wykładach nie można spac, ale nie przychodzić to można? Dajesz naprawdę zły przykład
W ogóle czemu inni mogą miec duży avatar, a ja nie? :(
no właśnie o tym mówie :D
bo nie umiesz. pokazałabym Ci jak się robi duże, ale mi się nie chce :(
w ogóle co to za moda na duże avatary, to pewnie jakiś blad matrixa jest
Yuui: nie miałam pojęcia, że z Tobą tak źle! Mogłaś dać jakiś znak... jejku czuje się winna tej tragedii teraz :((
PRzecież wiedziałaś, mówiłam Ci to średnio 1000 razy dziennie

Yuui: ale , że jak? chciałaś się napić ale coś się stało, ktoś Ci zabrał, ukradł, czy co? nie kumam
w jakim miejscu publicznym? na przystanku autobusowym?
Nie, siedziałam sobie w parku i piłam piwo. Przyjechała straż miejska, ale się z nimi dogadałam i musiałam zapłacić tylko 30 zł za niby "usiłowanie"

...W przyszłym roku może xD
To jak, napiszesz mi ? :D:D
Yuui: no właśnie o tym mówie :D
bo nie umiesz. pokazałabym Ci jak się robi duże, ale mi się nie chce :(
w ogóle co to za moda na duże avatary, to pewnie jakiś blad matrixa jest
POKAŻ MI :(:(:(
udowodnij :((
kuukuku: Nie, siedziałam sobie w parku i piłam piwo. Przyjechała straż miejska, ale się z nimi dogadałam i musiałam zapłacić tylko 30 zł za niby "usiłowanie"
to mało
czym ich przekupiłaś?
obiecaj
esej na temat wyżej podany? 'stopień, w jakim człowiek istnieje' troche zbił mnie z tropu i zaczęłam czytać od początku i właściwie nie doczytałam co jest dalej...
podziwiam ludzi którzy to kumają
a masz gwiazde?
Cwana jesteś

...powiedziałam, że są przystojni
OK! Obiecuję. Jak mnie zaprosisz.
Yuui: esej na temat wyżej podany? 'stopień, w jakim człowiek istnieje' troche zbił mnie z tropu i zaczęłam czytać od początku i właściwie nie doczytałam co jest dalej...
podziwiam ludzi którzy to kumają
No ja w ogóle samego tematu nie ogarniam, dlatego nie mam pojęcia o czym napisałam na 4 kartki xD
Nie... Jestem gorsza? :C
wiadomo
a byli?
zapraszam cie cały cas :/
kuukuku: No ja w ogóle samego tematu nie ogarniam, dlatego nie mam pojęcia o czym napisałam na 4 kartki xD
spoko i tak nikt tego nie czyta :D
to lipa... juz nie zrobisz duzy avatara :(
A jak myślisz?
Ale w przyszłym roku możesz zapomnieć. W sumie to wolne mam dopiero w wakacje.
Mam nadzieję. Bo pewnie napisałam coś o słoneczku, chmurkach i pieskach.
Złamałaś mi serce po raz drugi..
W ogóle to chyba powinnam już spać, jutro mam zajęcia od 8 do 21. Pójdziesz za mnie?

emm nie?
-.-' jest mi smutno
czyli o tym o czym uczysz sie na filozofii
tzn powinnać sie uczyć, ale wolisz spac
kuukuku: Złamałaś mi serce po raz drugi..
W ogóle to chyba powinnam już spać, jutro mam zajęcia od 8 do 21. Pójdziesz za mnie?
PRZEPRASZAM MIELONKO
powinnaś, mogłabym bo mam jutro wolne ;DD hihi
Raczej nie, nie pamiętam :D
Ale mnie bezczelnie kłamiesz. Chyba że na jakiś weekend, ale wtedy się nie poopalam na plaży :(((
Przynajmniej w odpowiedni sposób wykorzystuje wykłady. Inaczej bym chodziła niewyspana :C
Nie mów tak do mnie
...znowu to robisz, niedobra jesteś. Ale ja mam wolne w piątek!
Idę sobie, bo mnie zasmucasz. Dobranoc :*
szkoda
w słupsku są plaże
to chyba nie jest odpowiedni sposób, ale niech Ci będzie ;DD
kuukuku: Nie mów tak do mnie
...znowu to robisz, niedobra jesteś. Ale ja mam wolne w piątek!
Idę sobie, bo mnie zasmucasz. Dobranoc :*
ok, przepraszam
no przepraszma przecież :(
pozdrów mame
branoc
Pezet - Slang 2.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek