Elo ;d
Chciałbym abyście wyrazili opinię na temat mojego kawałka ;) TrT feat Daro - Coś od nas
Nawijacie?
Czy nie uważacie że niektórzy raperzy nawijający w podziemiu są lepsi od tych którzy już się wybili ?
;D
explorator666
19 lipca 2011
No...prawie jak mezo :D:D:D nie no zart:)
plus za to, że nie ma tak, że co drugie słowo to k***a. I jak dla mnie bit zagłusza troche słowa...
Konto usunięte: Czy nie uważacie że niektórzy raperzy nawijający w podziemiu są lepsi od tych którzy już się wybili ?
no baa...
KrychTrT
19 lipca 2011
Wiem . Następnym razem coś więcej pokombinuje . ziomek który ogarniał sprzęt zebrał się wcześniej a ja nie za bardzo znam się na Logic Pro 9 heee .
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
19 lipca 2011
Konto usunięte: Czy nie uważacie że niektórzy raperzy nawijający w podziemiu są lepsi od tych którzy już się wybili ?
Ty się do nich nie zaliczasz.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Letal
19 lipca 2011
tak... nie oznacza wcale ze zdobył sławe to już jest jakąś mega gwiazdą... czasem ukryte talenty trzeba wyszukać bo same nie chcą się ujawnić.
Letal
19 lipca 2011
a co do oceny ... takie sobie... jak kto woli. ćwicz ćwicz może co z Ciebie będzie jakaś nowa gwiazda polskiej sceny muzycznej
Olkieee
19 lipca 2011
Z takim flow w życiu się nie wybijesz, ale trening czyni mistrza, powodzenia. :)
HorrorCore
19 lipca 2011
Konto usunięte: Z takim flow w życiu się nie wybijesz, ale trening czyni mistrza, powodzenia. :)
Faktycznie flow'u praktycznie brak. Słabo w bit sie wbijasz, ojj bardzo. Nie wiem, ale mam wrażenie jakbyś stylem chciał wbić się w Paktofonike? Myle się? Inspirował Cie Mag? Nigdy nim nie będziesz ani nigdy nikt nie dorówna Rahowi czy Fokusowi czy Magowi za tamtych czasów. Tak czy owak ćwicz, ćwicz, ćwicz ;) powodzenia..
MusicMaker
22 lipca 2011
Konto usunięte: Logic Pro 9
Gdybyś robił na pro toolsie pewnie brzmiało by lepiej
lol od kiedy to platforma ma jakieś znaczenie -_-
To co kawałek robiony na macu ma automatycznie lepsze brzmienie niż na windowsie? żal...