MuyBueno
MuyBueno
  2 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Nowy Temab

Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
Patrishia
Patrishia
  28 Noiembrie 2011
Mam zyebane cytowanie, ale ogarniesz myślę, na co odpowiadam :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: 1) 1.Mam po 300 km do mojej rodziny z każdej ze stron to raz. 2.Pomagam w rodzinnym interesie,jestem menadżerką-ugaduje się z ludźmi itp ,nie jestem Akwizytorką ! ;D 2) Ja to wiem jedynie,że człowiek prędzej jest pijany . Tyle w temacie 3) Ja wolę whisku z lodem ...

1. A, kurczę, a ja nawet prawka nie mam, a myślę, że byłabym dobrym kierowcą. :ninja: Chociaż to chyba każdemu tak się zdaje. :ziober2:
Czyli co robisz?:D

2. Widzę bogate doświadczenie. :mrgreen:

3.Nie piłam, albo nie pamiętam bym piła :ninja:
MuyBueno
MuyBueno
  28 Noiembrie 2011
Patrishia
Patrishia: 1. A, kurczę, a ja nawet prawka nie mam, a myślę, że byłabym dobrym kierowcą. Chociaż to chyba każdemu tak się zdaje.

Najważniejszy jest dobór auta na pierwsze moim zdaniem.Nikt nie umie jeździć po zdaniu prawka.Ja np miałam Hondę CRX która miała 160 KM i to było za dużo jak na 1 auto .Wiem to bo nawet moi znajomi - faceci mieli góra po 100 km w niemcach a ja 160 w japońcu ..... Poza tym kobiety nie umią jeździć na śniegu i w poślizgu.A wystarczy pojeździć trochę placyku zamkniętym i potrenować poślizg kontrolowany.....
Patrishia
Patrishia: Czyli co robisz?:D

Śmieszna sprawa,papierki,przed delegacją trenuje co mam mówić,potem przed ludźmi przedstawiam-pokazuję wszelakie wykresy i dane - Uśmiecham się ładnie w każdych okolicznościach ..... i taka bieda ogólnie.

Patrishia
Patrishia: Widzę bogate doświadczenie.

Lubię alkohol - no co poradzę :rotfl:
MuyBueno
MuyBueno
  28 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: poślizgu

90 % procent z nas w przypadku jakiegokolwiek probelmu zamyka oczy - nie wiem czemu .......
Patrishia
Patrishia
  28 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Patrishia:1. A, kurczę, a ja nawet prawka nie mam, a myślę, że byłabym dobrym kierowcą. Chociaż to chyba każdemu tak się zdaje. Najważniejszy jest dobór auta na pierwsze moim zdaniem.Nikt nie umie jeździć po zdaniu prawka.Ja np miałam Hondę CRX która miała 160 KM i to było za dużo jak na 1 auto .Wiem to bo nawet moi znajomi - faceci mieli góra po 100 km w niemcach a ja 160 w japońcu ..... Poza tym kobiety nie umią jeździć na śniegu i w poślizgu.A wystarczy pojeździć trochę placyku zamkniętym i potrenować poślizg kontrolowany..... Patrishia:Czyli co robisz?:D Śmieszna sprawa,papierki,przed delegacją trenuje co mam mówić,potem przed ludźmi przedstawiam-pokazuję wszelakie wykresy i dane - Uśmiecham się ładnie w każdych okolicznościach ..... i taka bieda ogólnie. Patrishia: Widzę bogate doświadczenie. Lubię alkohol - no co poradzę

Mnie kolega uczył właśnie zimą jeździć, dał mi samochód na lodzie, żebym sobie podriftowała, do tej pory nie wierzę :rotfl: No i w tym rzecz, że szło mi dobrze panowanie nad autem, w nic nie przywaliłam, a były krawężniki, na które błagał bym uważała. Ufała mi menda. :3 A mimo to nie mogę się do tego prawka zabrać.. Co do zamykania oczu- tru, ale idzie opanować! :D

A, w sumie całkiem miła praca, o ile nie trafisz na jakichś chamów. :D

A alkohol jest po to by go pić. Jeśli ktoś ma ochotę i lubi. :ziober2:
MuyBueno
MuyBueno
  28 Noiembrie 2011
Patrishia
Patrishia: Mnie kolega uczył właśnie zimą jeździć, dał mi samochód na lodzie, żebym sobie podriftowała, do tej pory nie wierzę

Wariat :lol2:

Patrishia
Patrishia: A mimo to nie mogę się do tego prawka zabrać.

U nas nie uczą,żeby umieć tylko żeby zdać.Zdawaj jak najszybciej i ucz się.........

Patrishia
Patrishia: A, w sumie całkiem miła praca, o ile nie trafisz na jakichś chamów. :D

Nie ma chamów - ogólnie KULTURWA

Patrishia
Patrishia: A alkohol jest po to by go pić. Jeśli ktoś ma ochotę i lubi.

Ja lubię i piję ;D
Patrishia
Patrishia
  28 Noiembrie 2011
No, ale fajny, szkoda, że wyjechał, matka już takiego zaufania we mnie nie pokłada, powiedziała, że jak kupi nowy to ten mi da rozbić co mamy, bo nie będzie tak szkoda :rotfl:

No od nowego roku chyba mają wejść nowe testy jeszcze, a ja w tym roku już nie zdołam, więc przetestuję już nowe:c

Kulturwa :rotfl: Jak to nie literówka, to się domyślam co może znaczyć :ziober2: Dużo masz z tego?

I prawidłowo, jak nie teraz to kiedy.. hm :ninja:
MuyBueno
MuyBueno
  28 Noiembrie 2011
Patrishia
Patrishia: No, ale fajny, szkoda, że wyjechał, matka już takiego zaufania we mnie nie pokłada, powiedziała, że jak kupi nowy to ten mi da rozbić co mamy, bo nie będzie tak szkoda

Mój tata ma nowe auto. Jak powiedziałam,że się chce przejechać to powiedział.
NIE DLA PSA KIEŁBASA
:ninja:

Patrishia
Patrishia: No od nowego roku chyba mają wejść nowe testy jeszcze, a ja w tym roku już nie zdołam, więc przetestuję już nowe:c

Nie wiem,dla mnie to jedno i to samo-zdać zapomnieć i uczyć się jeździć ;P

Patrishia
Patrishia: Kulturwa Jak to nie literówka, to się domyślam co może znaczyć Dużo masz z tego?

Kulturwa miało być ;D
Nie dużo ale to ogólnie nudne jak flaki z olejem chociaz są czasem dobre tematy w których się potrafię wykazać :rotfl:
MuyBueno
MuyBueno
  28 Noiembrie 2011
Cooooooooooś Pięęęęęęęęęęęęęęęknego :zakochany:

http://www.youtube.com/watch?v=YEpzPx7GB_Q
Patrishia
Patrishia
  28 Noiembrie 2011
:lol: Przecież chyba dobrze jeździsz, szczególnie, że dużo, jaki niedobry! :D Dał w końcu, czy faktycznie niet? :D

No w sumie racja- i tak się nauczyć trzeba i tak.

Oj, zawsze można też poznać ciekawych ludzi i pozwiedzać. ;d

Bym posłuchała, ale muszę najpierw naprawić komputer. :ziober2:
MuyBueno
MuyBueno
  28 Noiembrie 2011
Patrishia
Patrishia: Przecież chyba dobrze jeździsz, szczególnie, że dużo, jaki niedobry! :D Dał w końcu, czy faktycznie niet? :D

Umiem.Mam BMW 525d w kombii ale on ma nową BMW 750 i nie da.

Patrishia
Patrishia: Oj, zawsze można też poznać ciekawych ludzi i pozwiedzać. ;d

NA zwiedzanie nie ma czasu- serio ....

Patrishia
Patrishia: Bym posłuchała, ale muszę najpierw naprawić komputer.

:rotfl:
Patrishia
Patrishia
  28 Noiembrie 2011
Nie kojarzę nowych beemek, ale w sumie rozumiem. :ziober2:

Ok, idę Kinder, muszę iść do lekarza po zwolnienie lekarskie, a mam kawałek do punktu xero. Miłego dnia :bye: :D
MuyBueno
MuyBueno
  28 Noiembrie 2011
Patrishia
Patrishia: ę Kinder,

Chociaż młoda pisz ale nie kinder no :lol2:
Babsy
Babsy
  28 Noiembrie 2011
colonia- so sexy
moveoO
moveoO
  28 Noiembrie 2011
http://justdohits.com/mp3/afrojack-vs-switch-i-still-de-floor-angger-dimas-edit/
z oczekiwaniem na full....
PsychoKiller
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 22
PsychoKiller
  28 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czego słuchasz w tym momencie?

Texas Faggott "Harry Blotter"
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.