Nowy Temab
Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 424 z 900
Dziwnie to się składa, bo z sercem przychodzą jak ja mam awersję. Jak nie miałem to tak nie było.
W głowie mam pomysł, tylko fizycznie go nie mam. Tak mam już cały plan. Do tego w tym tygodniu takich imienin mam trochę.

Konto usunięte: Dziwnie to się składa, bo z sercem przychodzą jak ja mam awersję. Jak nie miałem to tak nie było.
No za kolorowo to nie moze byc
.Konto usunięte: W głowie mam pomysł, tylko fizycznie go nie mam. Tak mam już cały plan. Do tego w tym tygodniu takich imienin mam trochę.
No to nie rozumiem po co bylo te pytanie
. No niestety, co zrobic ;)Rahim - Wiersz
Każdy pijak tak twierdzi.
Od jakiegos miesiąca każdy mówi, że chodzę jakby zły i w ogóle. W sobotę wyszedłem na miasto, człowiek mi opowiada, że szedłem tak, jakbym chciał w centrum ludzi pozabijać, do tego zauważył, że głowę wysoko noszę.
Tak bardzo się mylić.
Ogólnie to się do mnie odzywać ludzie boją, a jak się odzywają to z zaznaczeniem, żebym się nie urażał czy coś. :(
Ogólnie pytałem, czy to zadowalająca kwota na drobny prezent.
Nigdy nie było mi żal na prezenty. 
Konto usunięte: Od jakiegos miesiąca każdy mówi, że chodzę jakby zły i w ogóle. W sobotę wyszedłem na miasto, człowiek mi opowiada, że szedłem tak, jakbym chciał w centrum ludzi pozabijać, do tego zauważył, że głowę wysoko noszę.
Tak bardzo się mylić. Ogólnie to się do mnie odzywać ludzie boją, a jak się odzywają to z zaznaczeniem, żebym się nie urażał czy coś. :(
Wiecej usmiechu Krzysztof !
. Swiat jest piekny
.Konto usunięte: Ogólnie pytałem, czy to zadowalająca kwota na drobny prezent. Nigdy nie było mi żal na prezenty.
Tak, zadowalajaca
. Czaje
.Intruzi - Rahim, Minix, Dj Danek (prod. DonDe)
Konto usunięte: Sugerowanie, że ja się nie smieję, dzisiaj chodziłem z uśmiechem jak głupi. Wiem, tylko ludzie do dupy.
No skoro ludzie sie Ciebie boja to nie wiem czy jets ten usmiech
. A noc o racja to racja :DDogadane
. No cos Ty, kumata jestem
.