Nowy Temab
Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 401 z 900
Konto usunięte: To może i lepsze niż spędzanie czasu w mieście.
Zobacz na zdjęcie na mym profilu, może Ci się spodoba.
Na razie nie rozpieszcza, jest w kratkę, z przewagą deszczu i zimna! :(
W miescie tylko zgielk i syf :/ Trzeba sie odprezyc na lonie natury, zapomniec na chwile o swiecie i problemach :)
Kratkowiec Ci chyba siedzi na ramieniu
Ostanio widzialem pazia krolowe, piekny szlachetny motyl :D Przyroda to jest cos pieknego
Pozniej zrobie chwilowy album i pochwale Ci sie moja okolica ;)
A w gorach to wlasnie w kratke taka jest ;(
Tower "Dark Room"
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
PsychoKiller: W miescie tylko zgielk i syf :/ Trzeba sie odprezyc na lonie natury, zapomniec na chwile o swiecie i problemach :)
Stąd u mnie takie zdjęcia, nie to, że chodzę na takie spacery rzadko ale rzadko z aparatem. :)
PsychoKiller: Kratkowiec Ci chyba siedzi na ramieniu Ostanio widzialem pazia krolowe, piekny szlachetny motyl :D Przyroda to jest cos pieknego
Pozniej zrobie chwilowy album i pochwale Ci sie moja okolica ;)
Być może, siedział tak przez sporo minut, jak ja szedłem.
Tak, to prawda, ma w sobie naturalne piekno. Ok. Zobaczyłbym. :)
No niestety. :)
Konto usunięte: Stąd u mnie takie zdjęcia, nie to, że chodzę na takie spacery rzadko ale rzadko z aparatem. :)
Cyfrowke zabieram zawsze ze soba. Nigdy nie wiem co mnie spotka. Z doswiadczenia wiem, ze jak nie wezme ze soba to mnie ominie ciekawy kadr :)
Konto usunięte: Być może, siedział tak przez sporo minut, jak ja szedłem. Tak, to prawda, ma w sobie naturalne piekno.
Ok. Zobaczyłbym. :)
Entomologiem nie jestem, ale pospoliciaki tam znam ;) Cieszmy sie poki jeszcze mamy czym...
Wgram wieczorem ;)
Ostra szkola przetrwania :D
Tower "Magic Nights"
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
PsychoKiller: Cyfrowke zabieram zawsze ze soba. Nigdy nie wiem co mnie spotka. Z doswiadczenia wiem, ze jak nie wezme ze soba to mnie ominie ciekawy kadr :)
No tak zazwyczaj jakoś wychodzi, że jak czegoś nie ma to staje się potrzebne. :)
PsychoKiller: Entomologiem nie jestem, ale pospoliciaki tam znam ;) Cieszmy sie poki jeszcze mamy czym...
Wgram wieczorem ;)
Kiedyś bardziej znałem, teraz już mniej. :D No w sumie to masz reację.
Ok. :)
Ja tam ostatnio lubię mocne upały. A tego u mnie nie ma
Looptroop - Fort europa