Nowy Temab
Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 372 z 900
Konto usunięte: Odpoczywam po piątkowym spotkaniu, całe życie mi zabrało, myślałem że woda zmęczenie wyciągnie ale nie dała rady.
Chyba ze dwa razy tak mialem po piatku, ze jak sie ocknalem to byla niedziela
Kanapeczki, papryczka, smazona kielbaska :D
Arbuz sie umywa
Sepultura "Ratamahata"
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
Przecież ja nie o piciu a o graniu!
Być może i się umywa, jednak to dalej mało tuczacy owoc.
Dj 600 V - T problemy (Gracjan & Borixon)
Ja nie piję już od dawien dawna.
Nie no zmęczenie też i czasem zakwasy.
Pilnuję się aby nie była groźna. Podobno z relacji ludzi jestem ani za gruby ani za chudy ale mówią, że potrafię zjeść.
Dj 600 V - Biały goniec (Zajka, Borixon)
Jedno piwo dziennie pozytywnie wplywa na prace nerek :P
Konto usunięte: Pilnuję się aby nie była groźna. Podobno z relacji ludzi jestem ani za gruby ani za chudy ale mówią, że potrafię zjeść.
Mi troche prezes urosl :) Zaczynam biegac znowu od tego tygodnia, gora miesiac i bede wygladal sobie
Sepultura "Attitude"
Ostatnio jestem na nie, jeśli chodzi o alkohol. Jak sobie ubzdurałem, że nie bedę pić, to nawet mam awersję do tego.
PsychoKiller: Mi troche prezes urosl :) Zaczynam biegac znowu od tego tygodnia, gora miesiac i bede wygladal sobie
Rób też brzuszki, to jeszcze bardziej pomoże. ;)
Dj 600V (feat. Pih) - Tym razem
Konto usunięte: Ostatnio jestem na nie, jeśli chodzi o alkohol. Jak sobie ubzdurałem, że nie bedę pić, to nawet mam awersję do tego.
Piwo to nie alkohol, to napoj chlodzacy jest :) Ale jak Ty sobie ubzdurasz cos to fakt, jestes przy swoim :D
Zaczalem robic, ale jak mnie dopadly zakwasy to kilka dni mnie meczyly :( Wole juz pobiegac, tym bardziej ze biegalem juz dwa lata temu i nawet dobrze mi to szlo. Na rowerze tez jezdze dzien w dzien po kilkanascie km to dam rade ;) Pochwale Ci sie za miesiac
Sepultura "Substraction"
PsychoKiller: Piwo to nie alkohol, to napoj chlodzacy jest :) Ale jak Ty sobie ubzdurasz cos to fakt, jestes przy swoim :D
No dosyć często tak jest, że nikt od tego nie może mnie odwieźć.
PsychoKiller: Zaczalem robic, ale jak mnie dopadly zakwasy to kilka dni mnie meczyly :( Wole juz pobiegac, tym bardziej ze biegalem juz dwa lata temu i nawet dobrze mi to szlo. Na rowerze tez jezdze dzien w dzien po kilkanascie km to dam rade ;) Pochwale Ci sie za miesiac
Skoro tak, to zrzucisz to, co chcesz.
A na zakwasy najlepszy jest dalszy ruch.
Dj 600V - Projekt jest w drodze (feat. Płomień 81)
Swiadczy to tylko o Twoim charakterze i uporze, ktory w tym przypadku jak najbardziej na + :)
Musze, jeszcze troche i jasia nie bede widzial
Juz wole miec zakwasy na lydkach. Przez brzuch ciezko sie nawet z lozka podniesc ;)
Sepultura "Manifest"
PsychoKiller: Swiadczy to tylko o Twoim charakterze i uporze, ktory w tym przypadku jak najbardziej na + :)
Czasem jest na plus a czasem jest na minus. Gdybym siedział w domu w piątek, a nie szlajał się po boisku, to mógłbym realizować swój plan treningowy.
Poza tymczasem mój upór mnie też gubi! ;D PsychoKiller: Musze, jeszcze troche i jasia nie bede widzial
Juz wole miec zakwasy na lydkach. Przez brzuch ciezko sie nawet z lozka podniesc ;)
Tego bym w sobie nie zniósł.
Dziwne, ja ile bym brzucha nie robił, to i tak nie mam takich dylematów.
Dj 600V - Biały goniec
Konto usunięte: Czasem jest na plus a czasem jest na minus. Gdybym siedział w domu w piątek, a nie szlajał się po boisku, to mógłbym realizować swój plan treningowy. Poza tymczasem mój upór mnie też gubi! ;D
Zrealizujesz go kiedy indziej :P Nie no, ambitny trzeba byc, dazyc do czegos ;)
Konto usunięte: Tego bym w sobie nie zniósł.
Dziwne, ja ile bym brzucha nie robił, to i tak nie mam takich dylematów.
Sa ludzie, ktorzy nic nie robia, tylko sie pasa, ze tak powiem :) Ja mam juz zarysowany plan do konca roku ;) Od jesieni znowu silownia itd. ;P
Jak przyzwyczaisz organizm do czegos, to nie odczuwasz skutkow :P Glupi przyklad nawet alkoholizm czy chocby ten brzuch nawet ;P Systematycznosc robi swoje ;)
Sepultura "Nomad"
Pewnie dalej od poniedziałku, bo dzisiaj nie miałem siły w sumie na nic. Czekał na mnie orlik ale nie chciałem nawet myśleć o nim, by tam się nie zjawić. Aby tylko nie było przerostu ambicji.
PsychoKiller: Sa ludzie, ktorzy nic nie robia, tylko sie pasa, ze tak powiem :) Ja mam juz zarysowany plan do konca roku ;) Od jesieni znowu silownia itd. ;P
Jak przyzwyczaisz organizm do czegos, to nie odczuwasz skutkow :P Glupi przyklad nawet alkoholizm czy chocby ten brzuch nawet ;P Systematycznosc robi swoje ;)
Dobrze mieć takie plany.
No w sumie to robi, coraz częściej zauważam, że im więcej pracuje nad sobą tym coraz więcej wysiłku muszę w to włożyć. :D
Dj 600V - Z prochu powstałeś (rymy Da Dope Clan)
Konto usunięte: Pewnie dalej od poniedziałku, bo dzisiaj nie miałem siły w sumie na nic. Czekał na mnie orlik ale nie chciałem nawet myśleć o nim, by tam się nie zjawić. Aby tylko nie było przerostu ambicji.
Musi byc czas tez na regeneracje organizmu, to chyba druga najwazniejsza rzecz po rozgrzewce :D Organizm tez musi miec czas do dzialania ;)
Konto usunięte: Dobrze mieć takie plany.
No w sumie to robi, coraz częściej zauważam, że im więcej pracuje nad sobą tym coraz więcej wysiłku muszę w to włożyć. :D
Ja sie juz nie moge doczekac, kiedy posmigam sobie po lesie :D
Wiadomo, nie bedziesz przeciez stal w miejscu, kiedy organizm sie rozwija i prosi o wiecej
czego i sobie zycze :D Nic Krzysztofie, rano trzeba wstac a bez filmu nie usne :) Juz czas na mnie ;)
Pozdrawiam i do trzymaj sie
Sepultura "Desperate Cry"
PsychoKiller: Musi byc czas tez na regeneracje organizmu, to chyba druga najwazniejsza rzecz po rozgrzewce :D Organizm tez musi miec czas do dzialania ;)
U mnie z regeneracją bywa różnie, potrafię pracować a potem jeszcze iść na orlik. Niektórzy dziwią się skąd posiadam tyle pokładów energii. Na zakwasach tez udawało mi się grać czy też z drobnymi kontuzjami.
PsychoKiller: Ja sie juz nie moge doczekac, kiedy posmigam sobie po lesie :D
Wiadomo, nie bedziesz przeciez stal w miejscu, kiedy organizm sie rozwija i prosi o wiecej czego i sobie zycze :D
Nic Krzysztofie, rano trzeba wstac a bez filmu nie usne :) Juz czas na mnie ;)
Pozdrawiam i do trzymaj sie
Doczekasz się.
O to łatwo, jeśli wykonana jest odpowiednia praca. :D
W sumie też i czas na mnie. Kolorowych snów.
Dj 600 V - Kto dziś wymiata (rymy Dycha, Spec - D.W.A.)