Nowy Temab
Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 143 z 900
Tak się mówi normalnie ;D
Też chce !
To normalne.A ja do tego jeszcze zapominam czasem do kogo piszę i w jakiej sprawie piszę :P
3H-Aluminium
kororowych

newar

a bierz

Konto usunięte: To normalne.A ja do tego jeszcze zapominam czasem do kogo piszę i w jakiej sprawie piszę :P
nie no, jeszcze wiem do kogo i po co ale boję się, że zacznę pisać po polsku i będzie problem

Konto usunięte: ładne?
http://japanstyle.sklep.pl/eleganckatunikaczarnajapanstyle-p-451.html?osCsid=486425cbbfde594503a0eae633dc4825
zależy na kim
Moderat - Slow Match
Konto usunięte: eee po Ty w sumie "umisz" po frrrrancusku pisać ale nie no... maj engllisz iz perfekt!
I jak się trochę napiję to może przypomni mi się Niemiecki.Trochę w nim tam umiem też przeca.

No chyba,że wypijemy wiecej to wtedy mogę mówić i pisać po:
Hiszpańsku.
Włosku.
Rosyjsku
Do wyboru do koloru.

Noisiaaaaaaaaa

Konto usunięte: I jak się trochę napiję to może przypomni mi się Niemiecki.Trochę w nim tam umiem też przeca.
No chyba,że wypijemy wiecej to wtedy mogę mówić i pisać po:
Hiszpańsku.
Włosku.
Rosyjsku
Do wyboru do koloru.
nie no, to akurat chyba jest francuz (tak wnoszę po imieniu, nazwisku i mglistych wspomnieniach z wczesniejszych rozmów
)a w sumie to bym popił z Tobą
mogłoby być "śmisznie" :DKonto usunięte: nie no, to akurat chyba jest francuz (tak wnoszę po imieniu, nazwisku i mglistych wspomnieniach z wczesniejszych rozmów )
Dlaczego piszesz do faceta ? Dziewczynę bym zrozumiała,bo we Francji są bardzo ładne - ale do faceta?
Adam

Ze mną jest śmisznie zawsze.Pytanie tylko,czy z Tobą także ?
:D
Gein - The Sermon