Ja najczęściej oglądam Friza i jego ekipę, bo sądzę, że mają bardzo fajne pomysły na filmiki, ale również FitLovers prowadzą fajnie swój kanał :D
A wy kogo najczęściej oglądacie i z jakiego powodu?:)
lista tematów
Których youtberów najchętniej oglądacie ?:) strona 1 z 2
xEVILx: Ja najczęściej oglądam Friza i jego ekipę, bo sądzę, że mają bardzo fajne pomysły na filmiki, ale również FitLovers prowadzą fajnie swój kanał :D
A wy kogo najczęściej oglądacie i z jakiego powodu?:)
U mnie raczej mix, nie mam ulubionych ytrów, co mnie zaciekawi to oglądam ale w/w zawsze. :-)
@
Konto usunięte: xEVILx: Ja najczęściej oglądam Friza i jego ekipę, bo sądzę, że mają bardzo fajne pomysły na filmiki, ale również FitLovers prowadzą fajnie swój kanał :D
A wy kogo najczęściej oglądacie i z jakiego powodu?:)Adbunia, Urbex History, Jet Crew, Sprawdzam Jak, Serafina, RLM, sporadycznie Stylizacje, Kruszwila.
U mnie raczej mix, nie mam ulubionych ytrów, co mnie zaciekawi to oglądam ale w/w zawsze. :-)
O też oglądam urbex history ale ich to tak sporadycznie w sumie jak mam wenę na historie oraz kruszwyla w sumie kto go nie ogląda
Karonia, bo śmiesznie opowiada o komunistach. Różne kanały historyczne (ale nie tego gniota dla młodzierzy HBC) i polityczne np Michalkiewicza czy św doc. Kosseckiego
Konto usunięte: Karonia, bo śmiesznie opowiada o komunistach. Różne kanały historyczne (ale nie tego gniota dla młodzierzy HBC) i polityczne np Michalkiewicza czy św doc. Kosseckiego
Ja Karonia kiedys ogladalem jak jeszcze mowil jak IVONA a potem juz nie dawalem rady. Zawsze myslalem ze to jest maz Dr Kurek. Tez ogladam Michalkiewicza i te telewizje np w PiSraelu24 itp, wszelkie technologiczne np hanson robotics limited, qba klawitter, wideoprezentacje, phil konieczny, veto, trader21, ocal siebie, mario budowlaniec, cezary graf, kostyra SE, pawel gołdych, pasjonaci tv, pan nikt, nauka to lubie, okiem chemika, leszek sykulski, bartosiak, podziemna tv, badz na biezaco, ucieczka do raju, zophia stylistka, sosnierz tv i jeszcze troche innych
Konto usunięte: Tomekk2019: Tez ogladam (...) pawel gołdych (...) i jeszcze troche innychLubię oglądać filmiki dodane przez Pawła. Te z Dubaju aż zachęcają do podróży! 😋 Jesli oglądasz innych youtuberow którzy dodaja filmiki takie jak on - podaj nazwy kanałów, chętnie sobie obczaje. 😊
Ucieczka do raju. Pewnie znasz. Tak szczerze to ogladam go (Gołdycha) jak nie ma nic innego. Problemy jakie poruszaja tego typu youtuberzy sa dla mnie zwyklymi pierdołami. Cos typu czy makdonald w dubaju smakuje tak samo jak gdzie indziej. Na youtube jest tylu ludzi ktorzy przekazuja mega wiedze a wiekszosc ludzi oglada takie bzdety xD