Uwielbiam słyszeć twój głos,uwielbiam patrzeć na twoje zdjęcia, masz niezwykle usta,piękna gładka pewnie twarz,kochsniutka o niebieskich oczkach jak zwierciadło przezroczystej niebieskiej wody,jak bym mógł wskoczył bym w nie i utopił się w nich i opadł bym na twoje serduszko wielkie gorące żeby tam już zostać do końca twoich dni:* jesteś moim marzeniem,moim snem,Ciebie pragnę, Ciebie chce,nie wiesz jak serce moje przyspiesza jak słyszy swoimi uszkami twój głos,niezwykły aniele,skąd się wzielas na tym świecie?z nieba spadłas ze swojej chmurki,zabierzesz mnie tam,pokażesz jak wygląda Twój świat? Zakochać się w Tobie idzie ooo Tak
lista tematów
wiersze dla niej
„Do wszystkich ptaków na morzu, do wszystkich portów, do mojej rodziny, do wszystkich bliskich i obcych: to jest wiadomość i modlitwa.
Podróże nauczyły mnie wielkiej prawdy.
Dane mi było coś, czego szukają wszyscy, a co tylko nieliczni znajdują: znaleźć jedyną miłość mojego życia.
Kogoś, czyim bogactwem są proste skarby, bo wszystko zawdzięczają tylko sobie.
Kto jest przystanią, moim domem i wiatr i kłopoty nawet śmierć nie zdołają tego zniszczyć.
Modlę się o to, żeby każdy mógł zaznać takiej miłości i być przez nią uzdrowionym.
Gdy tak się stanie, wszystkie winy będą wymazane i żale i skończy się wszelki gniew.
O to cię proszę Boże… Amen”
(Catherine