Ogląda ktoś może z was program pt "Kto poślubi mojego syna" na TVN ? co sądzicie o tym programie ?
lista tematów
Program telewizyjny pt "Kto poślubi mojego syna"
nie oglądam, i nie mam zamiaru tego robić. TVN już sam nie wie jak przyciągnąć widzów więc ściąga ze świata tego typu programy.
nie długo zobaczymy program: domy na kołach lub sprzedam garaż!
Ogólnie nie oglądam, aczkolwiek kilka razy na to natrafiłam.. niestety... Jest to bynajmniej żałosne. Nasuwa mi się pytanie "co autor miał na myśli?".
Jeśli jest to program na zasadzie jak "must be the music" (że dzieje się to naprawdę, i nie ma tam żadnego scenariusza jak w "rozmowy z toku", to współczuję tym dziewczynom.
Mam wrażenie, że ten program polega tylko i wyłącznie na ośmieszeniu tych dziewczyn- nic więcej.
Jeszcze ten tekst, (jakoś tak on "szedł") "Ja królowa, Ty król, a ona? - sprzątaczka".
Jeśli jest to program na zasadzie jak "must be the music" (że dzieje się to naprawdę, i nie ma tam żadnego scenariusza jak w "rozmowy z toku", to współczuję tym dziewczynom.
Mam wrażenie, że ten program polega tylko i wyłącznie na ośmieszeniu tych dziewczyn- nic więcej.
Jeszcze ten tekst, (jakoś tak on "szedł") "Ja królowa, Ty król, a ona? - sprzątaczka".