Zdrowo Myslenie http://www.youtube.com/watch?v=4adTMwJLbLI
lista tematów
Zdrowo Myslenie
zaczyna się w naszych głowach. Zdrowo Myślenie - Czym kierować się podczas dokonywania wyborów ? - Jak wykluczyć grzech z naszego życia ? - Jak przestać błądzić i skierować się na właściwą drogę ? - Co to jest wiara ? - Kim jesteśmy ? - Czym jest Zdrowomyślenie ? - Czym jest Zarozumialstwo ? - Jakie jest nasze zadanie na tym Świecie ? Jeżeli szukaliście odpowiedzi na te pytania - dobrze trafiliście.
Intuicją.
Zarówno czynem, jak i wiarą - NIE DA SIĘ.
Podpowiedzi pomogą, ale do czasu napotkania następnej krętej drogi lub pomyłki.
Pojęcie o własnych możliwościach.
Mieszanką szaleństwa , rozsądku i dystansu.
Brakiem powyższego.
Żyć w harmonii otoczeniem i przetrwać.
Zwierzeta tez chcą przetrwac, bez urazy,człowiek przestaje byc człowiekiem, jak chce tylko przetrwac,człowiek jest najwyzszą istotom we wszehswiecie, zaraz po Stórcy,jego dązenie tylko do przetrwania,upokarza Go ... :):) Synu Mój tys wielki ,Wszechmocny,obdarzyłem cie taka, mocą, miłoscią, a ty w zgiełku materializmu,zapomniałes o samym sobie o tym kim jestes .... pzdr Jasnych, czystych, mysli tobie i wszystkim zycze ...:)
wiara do ''wia'' to dązenie ''ra'' to pierwotne swiatło = DĄŻENIE DO PIERWOTNEGO SWIATŁA
da sie jest wiele przykładów
ZAROZOZUMIALSWO taką iluzje stawia umysł (ego) i dobrze mu to wychodzi jak widac :)
Człowiek jest istotom Boską, Która ma szanse sie przebudzic, i wyjsc ze szkoły ziemskiej, wyjsc z lekcji nauki poprzez cierpienie ...:)