Tamten temat przepadł w sumie, a niewielu ma ustawione 'najnowsze na górze', więc proponuję odświeżyc jako, że dział i tak jest praktycznie martwy.
Ja ostatnio przeczytałem "Co się przydarzyło tej małej dziewczynce"
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/129435/co-sie-przydarzylo-tej-malej-dziewczynce
i 'Recenzja" Deana Koontza http://lubimyczytac.pl/ksiazka/129134/recenzja
Obie książki bardzo dobre.Co prawda w tej pierwszej tematyka na pewno jest poważniejsza, ale Koontza szybciej się jakoś czyta:)
Liczę, że są tu jacyś czytelnicy i polecą coś ciekawego Zachęcam do dyskusji.
Ostatnio przeczytana książka. strona 37 z 39
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Historia tworzenia tej formacji, jacy ludzie tam byli, kogo rekrutowano, działalność formacji na przestrzeni lat, metody działania i techniki operacyjne i do tego na końcu książki szczegółowa struktura Służy bezpieczeństwa.
Jeżeli szukasz czegoś w podobnym klimacie to sprawdź może "Powrót zza rzeki Styks" Mikołaja Cabana i "Czerwone punkty" Tadeusza Czajki-obaj panwie byli więźniami obozu koncentracyjnego Majdanek
Wspólnicy Hitlera-formacje sojusznicze wehrmachtu na froncie wschodnim autorstwa Rolfa Dietera Mullera
Jak nie wiele potrzeba aby dowieść miłości. Dobra książka😉
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
"Powrót do Jedwabnego" W.Sumlińskiego i E.Kurek.
Czytał ktoś z was,jakie wrażenia?
Dla mnie nic nowego nie wniosła,fakty znałem wcześniej,ale dla nie wtajemniczonych zapewne interesująca.
Kto nie chce kiedy może,zechce gdy nie będzie mógł!
Ostatnio przeczytałem Fast Languages Angielski, Mateusza Grzesiaka - skrótowo, szybko i na temat wyjaśnione jak się uczyć szybko języka obcego na przykładzie angielskiego i jak języki są do siebie podobne.
Przeczytałem również Dom Rotchschildów, i
Bogaty albo biedny po prostu różni mentalnie T. Harv Eker. - polecam
Czytaliście "noblistkę" niejaką Tokarczuk Olgę?
Pięknie opisała jak to jej rodzina mordowała żydów i inne narodowości kolonizowała
Kto nie chce kiedy może,zechce gdy nie będzie mógł!