RexMundi: a co tu dużo gadać :D
oglądałem dla cycków i seks
Proszę ja Cię, ahahha. Widziałam kilka zdjęć i ta nagość była dość brzydka ;D.
Dla cycków i seksów lepiej Spartacusa sobie obejrzyj ;D.
RexMundi: ie słyszałas o gwałcie na Monice Bellucci ;
O, nawet widziałam ten film, nie skojarzylam tytułu.
RexMundi: lubiłem ( bałem się oglądać) sceny śmierć w starszych horrorach
jak Freddy czy Jason łamali wbijali noże itd - bo to było takie hmm naturaln
Freddy naturalny ? ;D.
Brutalność tamtych filmów mnie nie razi wcale, oglądało sie je za dzieciaka i wzroku nie odwracałam.
Obecne sceny z serii jak najbardziej real już nie są fajne.
RexMundi: dynka byłkua fajna - bo nowa i zaskakująca z lekka - kolejne częśc ito już odcinanie kuponów i wymyślanie co raz to lepszych tortur
chociaż np. wrzucenie do dołu ze strzykawkami ...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Szczerze, to mi się niemal wszystkie części mylą. No może tylko nie jedynka, która naprawdę była dobra, i chyba dwójka własnie gdzie była scena z dołem ze strzykawkami.
Ta strona była popularna, jak miałam lat naście. Koledzy mocno się nią jarali, nie rozumiem dlaczego. Raz się pokusiłam i na nią weszłam i miałam dość.
Konto usunięte: zczerze mowiac to jak mnie cos brzydzi to odwracam glowe, ale film wylaczam tylko jesli jest denny, nie ze wzgledu na obrzydliwosc
A ja mam to do siebie, że nie potrafię przerwać oglądania filmu, obojętnie co by tam było. Dlatego od jakiegoś czasu rozważnie wybieram co właczyć. Chociaż Eden Lake to był ostatni, którego nie obejrzałam do końca. Dzieciaki pastwiące się nad ludźmi nie są czymś na co mam ochotę patrzeć. I podejrzewam, że gdyby osoba, której się zapytałam o opinię na temat tego filmu mi odpisała szybciej, to w ogole bym go nie właczyła ;D.
Konto usunięte: ubie - szczerze mowiac to nigdy sie nad tym nie zastanawialam dlaczego - ale musi byc w tym jakas historia, jak nie ma watku to nie widze sensu ogladania. np. w Pile podoba mi sie jak wszystko sie ulozylo w calosc (tak, ogladalam maraton jeden po drugim) i w wiekszosci takich filmow to na morderstwa/okrucienstwo nie zwracam wiekszej uwagi, film to film. Plus do tego lubie sie bac, ksiazki tez czytam w podobnym stylu (oczywko nie wszystkie, ale chyba wiekszosc). Interesujace to je
Piła, a Martyrs to dwie różne bajki jednak. W Pile zawsze lubiłam muzykę na końcu, kiedy się wszystko wyjasniało i układalo w jedna całość. Martyrs przykładowo nie widziałam, jest to własnie rodzaj filmu, którego nienawidzę. Oczywiście o czym jest czytałam tylko.
Ja również lubię się bać, ale mi serce szybciej bije, kiedy oglądam jakiś film z duchami przykładowo, a nie torturowanie ludzi, może za bardzo się wczuwam ? Po prostu moja wrażliwość jest chyba inna
.
SummerSale: Nie wiem na jakiej podstawie w ogóle Kill Bill tu trafił. Która scena chociaż trochę mogłaby pasować do odrzucającej czy brutalnej? Jak można w ogóle wciskać Pasję, Martwicę i jedzenie kupy do jednego wora? Ciekawe na jakiej podstawie układane są te ranking
Kill Bill również mnie zaskoczył, no ale ja lubię kino Quentina, więc żadna ilość krwi w nim mnie nie razi.
Do reszty produkcji się nie odniose, bo nie widziałam.
Ranking owszem dość dziwaczny, ale nie ja go układałam ;D.
SummerSale: W sumie to zero emocji. Bo to nuda i jeszcze raz nuda. Nawet w obrzydliwościach powinna być jakaś granica, a nie tylko krew, mózg, krew i jeszcze więcej krwi i wnętrzności. Jak się nie ma pomysłu ani wyobraźni by móc zaskoczyć widza czy go przestraszyć to stosuję się dość marne chwyty typu woreczki z krwią. Żeby jeszcze jakaś ciekawa akcja, wątek, a tu nic. Ani to nie straszy, ani nie zaciekawia. Dlatego nie ma takiej możliwości bym w wolny wieczór włączyła coś podobnego do Marty
No dobrze, ale Martyrs ( ale sie uczepiłam tego filmu) to nie tylko chyba krew i flaki, prawda ?
Bo gdyby tak było, to być może bym obejrzała z ciekawości.
Sam fakt wyrządzania w taki sposób, takiej krzywdy mnie razi w filmie mocno. Widok krwi mnie nie brzydzi w ogole, krzyk rozpaczy już wzbudza we mnie takie emocje, których nie lubię.
Konto usunięte: natomiast nigdy nie potrafie obejrzec do konca jak zabijają/torturują zwierzaka, to jest moja granica. Na ludzi mam wyebane, na zwierzeta już nie
Bardzo podbijam. Również męczenia zwierząt nie potrafię oglądać ze spokojem.
Nawet w Efekcie Motyla była scena z psem, tak jak filmu za bardzo już nie pamiętam, tak wiem, że ta scena była okropna, mimo iż chyba nie pokazali do konca co sie stało, widz musiał sobie dopowiedzieć.
Zdjęć okaleczonych zwierząt również nie oglądam, przykładowo wielu ludzi na fejsie wstawia takie coś, łudząc się chyba że to w czymś pomoże (heh), usuwam takowych ze znajomych.
Konto usunięte: Gore/Snuffów/Mondo już nie ogladam. po obejrzeniu Groteski mialem okres gdzie szukałem najbardziej posranego chorego filmu jaki czlowiek potrafil nagrać. Trafilem na ReGORgitated i zakończylem poszukiwania. Lucifer V. rozyebał mnie, zoładek i psychikę przy tej produkcj
Ty własnie mi się kojarzysz z takim chorym kinem ;D. Totalnie nie rozumiem, jak można oglądać takie filmy, no ale o gustach się ponoć nie dyskutuje ;D.
Ale chyba w wiekszości mężczyźni oglądają takie rzeczy, nie uważasz ? Dlaczego ?
Konto usunięte: bejrzalem kolejną produkcję rezysera-zyeba lucifera valentine pt.Slow Torture Puke Chamber.
stawiam to scierwo egzekwo z Regoregitated na 1. miejscu w kategorii filmów które pozbawią Cie psychiki
co tym razem?:
rzygi.
robactwo.
nagosc,
krew,
chora muzyka,
masturbacja krzyzem,
sikanie,
jedzenie robaków z tortem,
rozciecie brzucha ciezarnej kobiecie i wyjecie jej dziecka i uduszenie go pępowiną+stymulowanie wymiotow cialem dziecka+zmiksowanie go mixerem i wypicie,
rzyganie do ust przez l
Jesu, ale mogłeś nie opisywać aż tak dokładnie !
Jak to czytałam to akurat piłam kawę, kiedy doszłam do momentu z dzieckiem to łyk nie przeszedl mi przez gardło, wrócił do kubka.
Konto usunięte: Pasja na pierwszym miejscu? A niby dlaczego? Bo polska to kraj katolików? Oglądałem różne wersje i wcale mnie tak nie rus
No własnie wydaje mi się, że kolejność jest przypadkowa.
Jeżeli nie, to nie rozumiem twórcy rankingu również.