wlasnie przypominam sobie czasy mojej mlodosci
maanam, lady punk, czy lombard, ale i republika, dzem, sztywny pal azji perfekt i inne. mozna by tak wymieniac w nieskonczonosc.
slucham kazdego z ich kawalkow i zastanawiam sie, jak to mozliwe, ze za czasow tego nedznego prl mogla powstac tak zajefajna muzyka, melodyjna, z dobrym tekstem, a teraz w wiekszosci mamy jedna wielka papke?!
lista tematów
muzyka w czasach PRL jak to mozliwe ?!
Ty to masz luksus że sobie możesz pozwolić na sentymenty w środku tygodnia.
Kiedy ja przy tym bawiłem to już była klasyka rocka.
Myślę że papka już wcześniej istniała tylko była izolowana żelazną kurtyną ale co ja tam wiem jak babki w piasku lepiłem.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
ktos pracuje, by na sentymenty w srodku tygodnia pozwolic mogl sobie ktos :-)
ales mi teraz dolozyl, az taki stary nie jestem ;-)
Konto usunięte: Myślę że papka już wcześniej istniała tylko była izolowana żelazną kurtyną ale co ja tam wiem jak babki w piasku lepiłem.
byla jest i bedzie, mi chodzi o papke w polsce i prl. ktorego wiekszosc fotkowiczow nie pamieta
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
BujajacaWoblokachh: A cy, ktos zwrocil uwage, na to, ze wiekszosc wspolczensych gwiazd, to gwiazdki jednego sezonu, o ktorych po roku, dwoch sluch po prostu ginie?
moze to ofiary tzw. "branzy". dzisiaj wszystko ma byc szybciej, glosniej z jak najwiekszym przytupem i pikanteria. no i kasa. na krotka mete kazdego mozna wypromowac i zrobic z niego gwiazde
i teraz jesli to rzeczywiscie ktos wartosciowy, to moze cos w tym szolbiznesie zrobi, a jak ktos jest nedza artystyczna, to ochodzi w niebyt.