Przebiegam przez to miasto,Przeczesuję każdą ulicę.Szukam powodu wśród przyczyn,Szukałem ze względów wyższych ode mnie.I starałem się poddać,Wierzyłem w każde słowo.Całe moje dnie niedoli,Ktoś może ode mnie zabrać. Zatem powiedz mi gdzie jesteś,Powiedz jak się czujesz.Powiedz mi czego potrzebujesz,I pozwól, aby spłynął po mnie deszcz,Niech spływa po mnie deszcz, Niech spływa po mnie deszcz...Deszcz po mnie.Jeśli tylko na dzień,Oh jeśli tylko na jedną noc,Mógłbym opowiedzieć Ci wszystko co przeżyłem dotychczas,Ale nie mogę oddać wszystkiego.Więc spójrz w moje oczy,I powiedz mi jak się czujesz.Wszystkie dni mojej niedoli, ktoś może ode mnie zabrać.Zatem powiedz mi gdzie jesteś,Powiedz jak się czujesz.Powiedz mi czego potrzebujesz,I pozwól, aby spłynął po mnie deszcz,Niech spływa po mnie deszcz, Niech spływa po mnie deszcz...Deszcz po mnie.Zatem powiedz mi gdzie jesteś,Powiedz jak się czujesz.Powiedz mi czego potrzebujesz,I pozwól, aby spłynął po mnie deszcz,Niech spływa po mnie deszcz, Niech spływa po mnie deszcz...Deszcz po mnie.Zatem powiedz mi gdzie jesteś,Powiedz jak się czujesz.Powiedz mi czego potrzebujesz,I pozwól, aby spłynął po mnie deszcz,Niech spływa po mnie deszcz, Niech spływa po mnie deszcz...Deszcz po mnie.A.