Niezależnie od gatunku. Jakie są Wasze typy? Pierwsze myśli, bez zaglądania, bez sprawdzania. Zacznę od swoich.. 1. Linkin Park 2. Limp Bizkit 3. Donatan 4. Kaliber 44 5. Enigma 6. Static - X 7. Liroy 8. Marilyn Manson 9. East 17 10. Michael Jackson
Top 10 - Wasze najlepsze zespoły
1. Therion
2. Finntroll
3. Scorpions
4. Dream Theater
5. Nightwish
6. Sonata Arctica
7. Eluveitie
8. Helloween
9. Ensiferum
10. Moonsorrow
Pierwsza pozycja pozostaje i pozostanie niezmienna, ale dalsza kolejność jest losowa i niektóre co jakiś czas się zmieniają :D To jest stan na chwilę obecną :D
1 defekt mózgu 2 sedes 3 psy wojny 4 dee fakto 5 fort bs 6 the bill 7 ksu 8 tsa 9 kat 10 proletaryat .
W tym tygodniu:
01. Abel
02. Ratatat
03. ScHoolboy Q
04. CunninLynguists
05. RJD2
06. CYNE
07. Chinese Man
08. Nottz
09. The Doppelgangaz
10. Freddie Gibbs and Madlib
Ja > wy
1. Queen
2. Pink Floyd
3. Def Leppard
4. Bring Me The Horizon ( Przepraszam za to gej core, ale to jedyny dobry zespół z tego gatunku XD )
5. Hunter
6. Alice Cooper
7. Skid Row
8. Dio
9. HammerFall
10. Alphaville
nie umiem tego stwierdzic gdyz raz mam ochote na "to" a raz na "to"
jak czegos za duzo slucham to mi sie nudzi, potem przechodze do czegos nowego lub powracam do starego, jesli znudzi mi sie te nowe i stare, rzecz sie powtarza
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
1. Pink Floyd
2. Camel - https://www.youtube.com/watch?v=vkhR1L37mt8 -> mistrzostwo świata
3. Queen
4. Kingston Wall
5. Republika
6. The Doors
7. King Crimson
8. R.E.M.
9. Marillion
10. Guns N' Roses
1 defekt mózgu (chciałbym ci to dac) 2 sedes (wszyscy pokutujemy.) 3 psy wojny (kłamstwa) 4 dee facto (uliczna kultura) 5 fort bs (huta) 6 the bill ( odejde) 7ksu (sraka praptaka) 8 TSA ( 51) 9 KAT ( robak) 10 proletaryat (hej naprzod marsz...)
1. Franz Ferdinand (Dark of the Matinee)
2. Arcade Fire (The Suburbs)
3. Arctic Monkeys (The Hellcat Spangled Shalalala)
4. Blur (Beetlebum)
5. Kasabian (Cutt Off)
6. The Strokes (Hard to Expain)
7. Joy Division (Shadowplay)
8. The Smiths (That joke isnt funny anymore)
9. The National (Mr November)
10. Metronomy (Corinne)
no elo