personaldream909
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
personaldream909
  17 maja 2014 (pierwszy post)

Co sądzicie o tym kawałku ? :) wstawiony widzę że wczoraj , mi wpada w ucho

http://www.youtube.com/watch?v=S2ypdQrArhQ

PosterunkowyZeno
PosterunkowyZeno
  17 maja 2014

Nie potrafię się wypowiedzieć nie słucham takich klimatów przepraszam

gregorm26
gregorm26
  17 maja 2014

Nikt nie sucha w wszyscy znają.

codecalm86
codecalm86
  18 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nikt nie sucha w wszyscy znają.

Jak się obracasz w takim towarzystwie to na pewno, ale jak to się mówi "ciągnie swój do swego".
personaldream909
personaldream909: Co sądzicie o tym kawałku ? :)

Wytrzymałem 4 sekundy.
KateeX666X
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 32
KateeX666X
  18 maja 2014

Wbijać , nie wbijam w link xD
Moje uszy tego nie "przyjmują" disco ... najgorsze co może być .

WezSkonczMarzyc
WezSkonczMarzyc
  25 maja 2014
https://facebook.com/podbuta polecam powyższą stronkę tam wrzucają disco polo na poziomie a nie jakąś kiczowata biesiade. A piosenka ujdzie :)
madzia240
madzia240
  29 maja 2014

disco jest super;)

KONRADKOT
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
KONRADKOT
  3 czerwca 2014

Dzieci do 20 lat słuchają rapu , rocka czegoś czego nie rozumieją . A powinni słuchać disco-polo bo jest dla nich zrozumiałe. A jak urosną to niech słuchają czego chcą.

H2O
H2O
  4 czerwca 2014
KONRADKOT
KONRADKOT: Dzieci do 20 lat słuchają rapu , rocka czegoś czego nie rozumieją . A powinni słuchać disco-polo bo jest dla nich zrozumiałe. A jak urosną to niech słuchają czego chcą.

Proszę cie, koleś... Gdybym nie rozumiał rapu to bym go nie słuchał, proste nie? Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Ale po części też masz racje, teraz mnóstwo tych pseudo słuchaczy słucha rapu tylko dlatego że jest to modne (o ile jeśli jest, wiem że kiedyś było) a go wcale nie rozumieją. Osobiście znam sporo osób które słuchają ostatnio bardzo modnego "RPK", którzy nawijają o ulicy i je(cenzura)niu policji. A najśmieszniejsze jest to, że te osoby chcą być tacy jak oni i udają że są "wychowani na ulicy", a jeśli przyjdzie co do czego to sra w gacie.

Rap tylko dla kumatych, pozdro.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.