JestemStadZiom
JestemStadZiom
  11 lutego 2014 (pierwszy post)

Napiszę tekst, obojętnie jaki. Współpracowałem już przy nie jednych produkcjaach rapu czy popu. Masz ochotę pisz, na pewno się dogadamy ;)

Sajg0
Sajg0
  17 lutego 2014

dobrze panie wszystkowiedzącyd83dde04

JestemStadZiom
JestemStadZiom
  17 lutego 2014

Jakie hejty, kto by się spodziewał. Nikomu nie kazałem mi wierzyć, miejcie beke z czego chcecie durnie, moze i nie potrafie pisac ani popu ani rapu i w ogole jestem frajerem piszacym ogloszenia na fotce nie ? A mozee... a z resztaa PODRO SZEJSET dla Was, nie bede sie tlumaczyl xD

JestemStadZiom
JestemStadZiom
  17 lutego 2014

Co do zarzutów że jestem naciągaczem to zwykle pieprzenie, nie widziałem, nie pytałeś, nie znasz mnie i pieprzysz. Napisalem gdzies, ile i czy w ogole biore za tekst? Chyyba nie to skad takie wnioski i oskarzenia? Ahaa ktos tam powiedzial,ze raperzy pisza sobie sami teksty xd hahah no na pewno, nie uwierzylbys ilu poczatkujacym raperom pisalem zwrotki. Wiec ogar. POZDRO

DuchPastwisk
DuchPastwisk
  17 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze panie wszystkowiedzący

może nie wszystkowiedzący, Panie gówno wiedzący, ale czuje zażenowanie przy takich sytuacjach :)
Misiaq2607
Misiaq2607
  2 marca 2014

zapraszam do poczytania moich tekstów i polubienia

https://www.facebook.com/pages/Rap-to-ca%C5%82e-moje-%C5%BCycie/299607100192060?ref=hl

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.