lista tematów
Radio eSMusic na fotka.pl
Masz swój sprzęt? Chcesz zaistnieć w sieci? Dobrze trafiłeś. To radio szuka właśnie takich ludzi! Nie czekaj dłużej, zgłoś się do nas jak najszybciej!
Radio eSMusic poszukuje młodych, ambitnych osób, które ukończyły 17 rok życia, mają już za sobą mutację głosu oraz mają dość sporo wolnego czasu, który mogą poświęcić radiu.Znasz się na podkręcaniu muzycznych wrażeń i potrafisz dobrze rozkręcić zabawę? Nie czekaj! Zgłoś się.
Do radia przyjmujemy zarówno dziewczyny jak i facetów - nie dyskryminujemy nikogo. Jedyny wymóg który musi zostać spełniony, to dobra dykcja i wysoka kultura osobista.
Wniosek powinien zawierać: imię, ksywkę, wiek, numer gg (lub adres email), link do próbki (najlepiej po prostu nagrana audycja), coś o sobie.adres email:
glowny@esmusic.pl
Więcej informacji znajdziesz na: www.eSMusic.pl/praca, albo w grupie http://www.fotka.pl/grupa/878748/Radio_eSMusic/
Nasze radio w tej chwili znajdziesz na czacie fotka.pl
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie!
Ja jestem ambitny. Robię great sety a w dodatku wydaje utwory. Lecz net słaby i wszystko pierniczy ;/. Bo bym Hardstyle zagral XD
Konto usunięte: Nie nabijaj postów, pisz tylko i wyłącznie na temat. To nie jest wątek z " hydeparku " Ogarnij się.
Napisałam apropo postu. Że się nie nadajesz do tego. Po za tym słuchałam tego pierwsze kilka dni, ale strasznie się zacinało. Nie wiem czy to wina serwera, czy internetu dj'a. Ps. Nabiłeś post Ty w tym momencie
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Sandra: Napisałam apropo postu. Że się nie nadajesz do tego. Po za tym słuchałam tego pierwsze kilka dni, ale strasznie się zacinało. Nie wiem czy to wina serwera, czy internetu dj'a. Ps. Nabiłeś post Ty w tym momencie
- nabijanie postów, które nie wnoszą nic do tematu.
Nie wniosłaś tym postem niczego do tematu... Poprzednim tak samo. Polecam poćwiczyć trudną sztukę " czytania ze zrozumieniem "
Jeśli chodzi o " problemy techniczne " wszystkie skargi, pomysły, uwagi proszę zgłaszać na forum grupy:http://www.fotka.pl/grupa/878748/Radio_eSMusic/ ;>
Po więcej odpowiedzi zapraszam na Pw.
Paffeu jeśli masz czas przesiedzieć 1h to mogę Ci seta nagrać ;). Bo neta to mam ujowego a szybko go nie ogarne niestety ;)