Ktoś już słuchał, zamawiał preorder? Jakieś faworyty z płyty? I co sądzicie i filmie dokumentalnym na 3 płycie? Ja kiedyś nie przepadałem za Słoniem ale od jakiegoś czasu się jaram. Nigdy nie myślałem, że aż tak bardzo pochłoną mnie rzeczy które robi ten koleżka! :)
lista tematów
Demonologia II strona 3 z 4
Konto usunięte: Nie napinaj się tak hejcie, nie musisz słuchać jak Ci nie pasi. Słuchaj Ona tańczy dla mnie albo coś z łan erekszyn..
Marne prowo.
DuchPastwisk: jego muzyka ma służyć rozrywce, a jak dobrze wiesz, to spora ilość osób dobrze się przy tym bawi :)
Wow to zupełnie jak z wyżej wspominanymi wykonawcami. :D
Dobry album ale nie jara mnie, wolę coś bardziej stonowanego, intelektualnego, aniżeli rapowa psychodela.
Czytając tak te 3 strony tego tematu stwierdzam iż nwm po co autor go zakładał bo ciągle kłótnie ;/. Co do albumu. Rap upadł już dawno ale i tak ten album jest bardzo słaby i choć wiem że jakkby się postarali to by wyszło na moje ucho ok.
Konto usunięte: Prostackie teksty i rymy, dla kogoś kto już trochę przesłuchał i nie odczuwa potrzeby bycia fajnym w oczach rówieśników jest to zwyczajnie marne. Wiek publiki na koncertach tego "wybitnego" wykonawcy potwierdza moją teorię.Ciekawe czy słoń faktycznie się wczuwa się w te swoje rapy i jara się nimi, co oznaczałoby że zatrzymał się w rozwoju umysłowym w wieku ok 16 lat. Czy też jara się tym jaki hajs robi na durnych gimbusach, co jest normalnym odruchem, bo kto by się nie jarał sprzedając koszulki z prawie x10 przebitką.
Oczywiście - "mistrz dyskusji" się odezwał.
Miarą jest gust własny, a opinie jedynie doświadczeniem. Rodzaj ich już zależny jest już dystansu rozmówców. ;-)
Przykład Rap
dla dzieci: SŁOŃ/MIKSER - KRÓL SZCZURÓWR - http://www.youtube.com/watch?v=sNMzNNKTmyQ
dla starszych: https://www.youtube.com/watch?v=f6-qIzU4wvU
Pozdrawiam słuchaczy rapu szukających wykonawców w piaskownicy - glamrap, popkiller itd.