Ktoś lubi słuchac ambitnej muzyki? np. Muse, Green Day, Bon Jovi, Queen, Coldplay, Within Temptation ? Albo jeszcze inne?
lista tematów
czy ktoś stąd słucha MUSE, Green Day, Bon Jovi albo innej ambitnej muzyki? strona 1 z 2
Nie wiem co to za określenie "ambitna muzyka" w tym przypadku, ale jako fanka rocka słucham i wymienione przez Ciebie zespoły jak Muse (zakochany), Green Day, Bon Jovi, Coldplay, Within Temptation, a także Avenged Sevenfold, Three Days Grace, Linkin Park, System of a Down, Nightwish, Evanescence, Skillet, Billy Talent, Halestorm, Panic at the Disco, Apocalyptica, Shinedown, Breaking Benjamin, Papa Roach, Hollywood Undead i wiele innych. Uwielbiam też: Lana del Ray i Marina&the Diamonds
Konto usunięte: Nie wiem co to za określenie "ambitna muzyka" w tym przypadku, ale jako fanka rocka słucham i wymienione przez Ciebie zespoły jak Muse (zakochany), Green Day, Bon Jovi, Coldplay, Within Temptation, a także Avenged Sevenfold, Three Days Grace, Linkin Park, System of a Down, Nightwish, Evanescence, Skillet, Billy Talent, Halestorm, Panic at the Disco, Apocalyptica, Shinedown, Breaking Benjamin, Papa Roach, Hollywood Undead i wiele innych. Uwielbiam też: Lana del Ray i Marina&the Diamonds
Ooo, jak fajnie ;) a byłaś może na koncercie MUSE w Łodzi? ;)
Ja słucham ambitnej muzy Bon Jovi,Green Day,Guns N'Roses,HIM,Three Days Grace, Linkin Park, System of a Down,Slash,Within Temptation,Nightwish i wiele innych kapel rockowych :)
http://www.lastfm.pl/user/Marek_Kapranos
nie znam definicji "ambitnej muzyki, Każdy fan będzie bronił swojej, więc ja uważam, że indie rock, alt rock i electro jest bardzo ambitne ! :333
Pozdrawiam wszystkich na***wiających pogo przy Stockholm Syndrome w Atlas Arenie XD
nie znam definicji "ambitnej muzyki, Każdy fan będzie bronił swojej, więc ja uważam, że indie rock, alt rock i electro jest bardzo ambitne ! :333
Pozdrawiam wszystkich na***wiających pogo przy Stockholm Syndrome w Atlas Arenie XD
Konto usunięte: http://www.lastfm.pl/user/Marek_Kapranos nie znam definicji "ambitnej muzyki, Każdy fan będzie bronił swojej, więc ja uważam, że indie rock, alt rock i electro jest bardzo ambitne ! :333 Pozdrawiam wszystkich na***wiających pogo przy Stockholm Syndrome w Atlas Arenie XD
sorry za 2 posty.