HEJ :) CO SĄDZICIE O MUZYCE DISCO POLO
NP. KAWAŁKI BOYS http://youtu.be/DX_62wj2ba4 NIE WAŻNE JAK I GDZIE BYLE SIĘ DZIAŁO
ALBO http://youtu.be/oTB-HOD3TUw SOLEO - SŁODKO SŁODKA ???
A MOŻE MACIE JAKIEŚ SWOJE ULUBIONE KAWAŁKI ???
lista tematów
DISCO POLO
Zdarzają się takie co nawet wpadają w ucho a niektóre to już totalna porażka, nie wymieniając zespołu :D Wydaje mi się że dawne disco polo jakoś z sensem brzmiało a teraz to już chyba nie bardzo, tekst nie trzyma się kupy itp
znam kilka osób którzy słuchają wlaściwie tylko disco polo i jakos nie sa mniej inteligentni.;)
ja czasami sobie poslucham dla brechty:D
a ja właśnie oceniam ludzi po muzyce, której słuchają.
Oczywiście nie tylko po tym, ale w dużym stopniu.
Z autopsji wiem, że nie mam o czym rozmiawiać z ludźmi, którzy słuchają disco polo, bo zazwyczaj to ludzie ze wsi po zawodówce interesujący się naprawianiem samochodów w swoim cudownym garażu.
Konto usunięte: znam kilka osób którzy słuchają wlaściwie tylko disco polo i jakos nie sa mniej inteligentni.;)
toż to się nie godzi
Konto usunięte: a ja właśnie oceniam ludzi po muzyce, której słuchają.
Oczywiście nie tylko po tym, ale w dużym stopniu.
Z autopsji wiem, że nie mam o czym rozmiawiać z ludźmi, którzy słuchają disco polo, bo zazwyczaj to ludzie ze wsi po zawodówce interesujący się naprawianiem samochodów w swoim cudownym garażu.
Zapewne nie pamiętasz, ale ja pamiętam naszą dyskusję na ten właśnie temat wieki temu na hajdzie, gdzie to razem z Krystianem sukinsynem uważałam że ocenianie na tej podstawie może byc mylne, a człowiek który jest nastawiony wyłącznie na jeden kierunek muzyczny jest dla mnie ograniczony, więc znam doskonale Twoje zdanie na ten temat.
A co do słuchania disco polo, zdziwiłbyś się ilu ludzi wykształconych tego słucha lol, ale niekoniecznie się tym chwalą na prawo na i lewo.
im czlowiek glupszy, tym szczesliwszy
i moze jescze powiesz, ze mają maturę? :D
Psyche30: Zapewne nie pamiętasz, ale ja pamiętam naszą dyskusję na ten właśnie temat wieki temu na hajdzie, gdzie to razem z Krystianem sukinsynem uważałam że ocenianie na tej podstawie może byc mylne, a człowiek który jest nastawiony wyłącznie na jeden kierunek muzyczny jest dla mnie ograniczony, więc znam doskonale Twoje zdanie na ten temat.
A co do słuchania disco polo, zdziwiłbyś się ilu ludzi wykształconych tego słucha lol, ale niekoniecznie się tym chwalą na prawo na i lewo
pamietam bo to ja chyba ten temat zalozylem :)
nie tylko na tej podstawie jak juz mowilem, ale w duzej mierze, zapewne są wyjątki.