Czyżby ten blend był nowych hitem ;)
http://www.youtube.com/watch?v=aKrMk-7f9AA
Moim zdaniem blend lepszy od oryginału ;) pzdr:)
Kiedy przyszłość to walka. Czy wiesz gdzie prawda leży?Kiedy przeszłość jest warta, tyle co z niej zabierzesz.Nie chcę kraść, nie chce bić, nie chcę zabijać by żyć.To nasz kraj, ludzie w nim, tacy sami jak my.
obojętnie co tam wstawią i tak każdy discopolowiec śpiewa tylko refren
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
O jejciu...
Ile można tego słuchać ... Nie przepadam za Weekendem ,a zmieszanie go z Sobotą to już totalna paranoja ...
Nie wiem co "pewne osoby" w tym widzą jak i w całym tym kawałku ONA TAŃCZY DLA MNIE ... byłam świadkiem wielkiego szaaaału bo Ci oto Panowie pojawili się w klubie u mnie w mieście... Totalna paranoja a nawet gorzej .O jejciu...Ile można tego słuchać ... Nie przepadam za Weekendem ,a zmieszanie go z Sobotą to już totalna paranoja ...Nie wiem co "pewne osoby" w tym widzą jak i w całym tym kawałku ONA TAŃCZY DLA MNIE ... byłam świadkiem wielkiego szaaaału bo Ci oto Panowie pojawili się w klubie u mnie w mieście... Totalna paranoja a nawet gorzej .O jejciu...Ile można tego słuchać ... Nie przepadam za Weekendem ,a zmieszanie go z Sobotą to już totalna paranoja ...Nie wiem co "pewne osoby" w tym widzą jak i w całym tym kawałku ONA TAŃCZY DLA MNIE ... byłam świadkiem wielkiego szaaaału bo Ci oto Panowie pojawili się w klubie u mnie w mieście... Totalna paranoja a nawet gorzej .O jejciu...Ile można tego słuchać ... Nie przepadam za Weekendem ,a zmieszanie go z Sobotą to już totalna paranoja ...Nie wiem co "pewne osoby" w tym widzą jak i w całym tym kawałku ONA TAŃCZY DLA MNIE ... byłam świadkiem wielkiego szaaaału bo Ci oto Panowie pojawili się w klubie u mnie w mieście... Totalna paranoja a nawet gorzej .