Cześć.
Dzisiaj w Radiowej Trójce króluje ............hip hop !
I to nie byle jaki , bo MEDIUM ! :-)
To będzie wielki sojusz rocka z hip hopem ?
http://www.youtube.com/watch?v=xukTcZMgClE
Moim zdaniem fajnie ,że coś się ruszyło na Polskiej scenie muzycznej.
Nowa płyta Pezeta jest NIESAMOWITA !
Ludzie piszą o tym co jest, o polityce, o życiu , o społeczeństwie.
Moim zdaniem prawdziwa muzyka :-)
Radiowa Trójka strona 2 z 2
Ja słucham trojki, ale nijak się to ma do tego co oferowało radio Bis. Mieszanka rocka, alternatywy, funku, ska, reggae i hh.
Połączeniem rocka z rapem jest Public Enemy, Limp Bizkit czy Agresiva69. Z tego co pamiętam to jeszcze Kazik próbował rap połączyć z rockiem. Są też projekty nastawione na nabijanie fejmu jak Peja ze Sweet Noise. Nie mówię nie dla eksperymentów, ale nie piszcie, że Pezet jest raperem bo nim kiedyś był. Szacunek za Bitwę Płocka ma u mnie do końca. Ale to już nie to.
co jak co ale Trojka to najlepsze radio. drugie miejsce ma AntyRadio. Potem moze 1 i 2.
Czemu-Ano dlatego, że nie puszczają jakis idiotycznych nowości i trendów, którymi jarają sie tępi ludzie. Mało tego - nie robia jakiś zdebilowaciałych konkursów dla sluchaczy, polegających na zadzwonieniu i wybraniu jakiegoś koloru skrzynki (wiem dlatego ze w robocie bylem zmuszony słuchac tego szajsu) gdzie w jednej z tych trzech skrzynek, jest glowna wygrana (10.000-100.000zl) i kazdy z jeleni dzwoniący do tych debili nie wazne jaką skrzynke wybrał zawsze mial tą gdzie byla najmniejsza nagroda(1000). (glownie pisze na podstawie słuchania RMF i Zet-ki). Stwierdzilem równiez ze rmf i zet to jedno i to same kurestwo. Na obu stacjach muzyka ciągle sie powtarza, puszczają to samo podczas przymusowego osmio godzinnego słuchania ich lista zamykała sie do max 10 piosenek(sic!) czyli jakies kretynskie hity na czasie raz w robocie doznalem orgazmu gdy RMF DUPA pusciła Pearl Jam - Jeremy.
Stwierdzam ze te stacje radiowe sa dla tepaków i nigdy tegoz zdania nie zmienie.
Nara!