Jakie są wasze ulubione piosenki - chodzi mi o wszystkie rodzaje - nie mam uprzedzeń do niczego - chcę poznać również zdanie innych na temat różnych piosenek i stylów muzyki. Piszcie wszystko.
lista tematów
Ulubione piosenki - wszystkie rodzaje strona 3 z 4
Dye: O ile dobrze pamiętam, to ten hicior wyszedł jakoś latem i wszystkie dzieci zbierały się na jednym podwórku i graliśmy w kartofla, czy ziemniaka czy jak inni nazywają zbijanego :D a jak leciały hity Michałka, to wszyscy śpiewali :D
Z koleżankami nawet zabierałyśmy walkmana i z wszystkich piosenek spisywałyśmy sobie teksty
lol
Ta w klipie się chyba nie zabiła, więc uważałam na to, jakie akrobacje wykonuję
Konto usunięte: Zapewne tak pamiętam jak jednemu koledze dawaliśmy 2zł, a on na środku wylotówki na warszawe robił siku do wiaderka.
Co to ludzie dla pieniędzy nie robili :D
My przywiazaliśmy portfel na nitce, położyliśmy go na ulicy i czekaliśmy, aż ktoś się zatrzyma :D tyle, że my nie byliśmy tak chamscy, jak starsi koledzy, którzy zrobili podobny wkręt, ale narobili do portfela
Dye: Co to ludzie dla pieniędzy nie robili :D
My przywiazaliśmy portfel na nitce, położyliśmy go na ulicy i czekaliśmy, aż ktoś się zatrzyma :D tyle, że my nie byliśmy tak chamscy, jak starsi koledzy, którzy zrobili podobny wkręt, ale narobili do portfela
I tak się nie martw u mnie w gimnazjum narobili jednej dziewczynie do rękawa w kurtce. Miała niespodziankę zakładając ją.
Większość Marina and the Diamonds, Amy Winehouse, Porcelain Black, Lady Gagi, Marylina Mansona, Die Antwoord, nie chce mi się pisać swojej playlisty. :D