Witam,szukam osób,które potrafią napisać tekst do gotowego kawałka. Gatunek Hands Up :) Jeśli byłby ktoś zainteresowany,smiało,pisać ;)
lista tematów
Pisanie tekstów po angielsku. Pilne!:)
Pytanie tylko czemu ma być po angielsku? Z ludźmi rozmawiasz też po angielsku? A może nie jesteś Polakiem? Sorry za tego typu pytania, ale ja po prostu nigdy nie potrafiłem zrozumieć dlaczego ludzie, którzy na codzień posługują się językiem polskim, koniecznie chcą śpiewać po angielsku.....
Niestety HS nie tworzę,choć kiedyś się przymierzałem :D
Marcin83153: Pytanie tylko czemu ma być po angielsku? Z ludźmi rozmawiasz też po angielsku? A może nie jesteś Polakiem? Sorry za tego typu pytania, ale ja po prostu nigdy nie potrafiłem zrozumieć dlaczego ludzie, którzy na codzień posługują się językiem polskim, koniecznie chcą śpiewać po angielsku.....
Jestem Polakiem,rozmawiam z ludźmi po polsku,tylko zrozum,że aby się gdzieś wybić,to utwór musi być w języku angielskim.
Konto usunięte: Futushimo:estem Polakiem,rozmawiam z ludźmi po polsku,tylko zrozum,że aby się gdzieś wybić,to utwór musi być w języku angielskim.
WCALE NIE
Owszem,nie mam zamiaru wybijać się w Polsce,np w "My Music" bo tam jest szmira nic więcej...ciągle utwory wixiarskie,pompa,nic więcej...electro-shit że tak powiem...:/ ja tworzę HU,a to dwa całkiem ine gatunki,więc,dziękuję,tyle na temat :/
hands up to dopiero wixa... przez taką muzykę musiałem sprzedac gramofony i połowę swoich płyt winylowych bo nikt nie chciał słuchać dobrego undergroundowego housu tylko Twoje zaj3bane HU powiem tak Hands up Ci w du.pe
Konto usunięte: hands up to dopiero wixa... przez taką muzykę musiałem sprzedac gramofony i połowę swoich płyt winylowych bo nikt nie chciał słuchać dobrego undergroundowego housu tylko Twoje zaj3bane HU powiem tak Hands up Ci w du.pe
Pocałuj sie w du.pę człowieku. Hejter się kufa znalazł...:/ słuchaj swojego zasranego szitu,mam to gdzieś co musiałeś sprzedać,wisi mi to...piszesz na temat? NIE,więc po kiego grzyba się wpierniczasz???