Jakich tam utworów z tego gatunku ostatnio lubicie słuchać, macie jakichś ulubionych producentów ?
Trance
Tak dodam jeszcze że ostatnio podchodzi mi twórczość Darrena Portera, koles ładnie wymiata swoimi sztosami w tym roku, kto nie miał do czynienia a lubi taka muzykę musi sprawdzić, no i do tego Suncatcher ładnie wymiata ale u niego to już norma, Felix Pot, Cymatics, Orbion & many more , sporo jest nowych nazwisk niedocenianych, a stare kojoty takie jak Armin Corsten, Chicane zaczynają się kończyć
nie znam sie na trance kompletnie i nie wiem kto tam przoduje itd:P
ale ostatnio powrocilem do ruskiego transu ktory kilka lat temu zassalem z neta i o nim zapominalem...
nazywa się PPK
i słucham jeszcze Genevieve Pasquier - nie wiem czy to jest trance czy jakas inna podkategoria bo sie nie znam:Pale klimat ma zajebiaszczy!
z Tech-Trance Indecent Noise ,Bryan Kearney,John O'Callaghan tych polecam .Uplifting-Trance Arctic Moon,Ronny K,Andy Blueman
oo Tuvan, najlepszy kawałek roku 2009 ;P
mój ulubiony DJ to Orjan Nilsen, dlatego ,że nie czaruje nonstop tym samym stylem. Dynamicznie sie chłopak rozwija i zaskakuje co najważniejsze ;)
a oto kawałek, który według mnie wymiata : http://www1.zippyshare.com/v/88746549/file.html
Ty widzę słabo trance słuchasz skoro Orjan się rozwija , bo on tylko zaczyna upadac, to już nie to samo co rok temu , zero pomysłu ciągle ten sam schemat , bezsensowną lupanka ale każdego kto wydaje w Armadzie to dosięga.