W jaki sposób ściąga się utwory z youtube? na pulpit:P
ściaganie utworów
ja pamietam kiedys jakis program specjalny obczailem do tego. sa tez jakies strony na necie gdzie mozesz zassac albo film albo muze z yt kopjując tam link.
wygogluj pobieranie z yt lub program do pobierania z yt cos w tym stylu...
jw., ale to co się zassało miało strasznie zrytą kopię... nie wiem jak jest teraz bo weszły te hd i inne jakieś rzeczy =]
w googlach masz
pod każdym teledyskiem masz przycisk "udostępnij " kopiujesz link który Ci się tam wyświetli i wklejasz tutaj : http://zapiska.pl/ następnie pobierasz odpowiedni format jaki potrzebujesz i po sprawie :)
Mozna przez youtube-mp3.org kopiujesz link do kawalka na youtube wklejasz wybierasz pobierz albo jakos tak zmienia Ci na mp3 i mozna sluchac.
Ja kiedyś zasysałem utwory z YT za pomocą programu DVDVideoSoft ale już przestałem i teraz jedynie jeżeli już to zasysam z innych źródeł... bo te muzy jak się słucha przez słuchawki mają lipną jakość niż jak się je słucha na YT.
Ten program który wcześniej wymieniłem i jak w nim klkniesz na Plugin " Free YouTube to MP3 Converter" to potem wkleisz link i ci automatycznie z filmu robi mp3 tyle że zajmuje tyle samo co filmik :P na YT