- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?
- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?
- Szukasz podkładu ?
Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.
Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.
Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"
Szukam utworu/tekstu/podkładu strona 155 z 193
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Henry Santos - Poquito A Poquito
Potrzebuje nazwy zespołu który miał piosenki bardzo podobne do utworu powyżej, zespół jest raczej troszke starszy
szukam piosenki dosyć popularnej, ciągle leci w holenderskim radiu. Zaczyna się ona od gwizdania, potem on coś mówi "och" dalej gwiżdżę, jak dla mnie tekst piosenki brzmi "I swear I'm okay". "I like the move" czy coś takiego ; > nie jestem do końca pewna. Pamiętam że gwiżdże też na końcu ; ] proszę o pomoc w znalezieniu. Piosenka jest względnie nowa ; >
kawałek hemp gru,
w tekście było mniej wiecej coś takiego : "pi**dol każdą robote w której jesteś niewolnikiem" , to nawijał bilon chyba
siemka ;)
szukam piosenki, która leciała dzisiaj w rmf maxx.. to był taki przerywnik między innymi nutkami i trwała tylko chwilke.. to jest dosyć stary kawałek w techno stylu :D noo
myślę że chociaż jedna osoba to zrozumie i mi odpowie :) pozdro
[quote=patryyykk]
kawałek hemp gru,
w tekście było mniej wiecej coś takiego : "pi**dol każdą robote w której jesteś niewolnikiem" , to nawijał bilon chyba.