Jakie tematy was interesują ?
Podziel się w komentarzu
lista tematów
Czy to forum żyje? strona 2 z 2
takie forum to chyba jedyna weryfikacja normalnych ludzi :D czytałem ostatnio komentarze do zdjęć i ręce mi opadają :/
Jezu, ile można powtarzać to samo. Z powodu MULTI KULTI forum stało się kulą u nogi dla serwisu. Nie mogą promować forum Polsko Języcznego na serwisie Wielojęzycznym a nikt nie będzie robił forum dla każdej wersji językowej bo to nie ma sensu. Więc łatwiej jest schować forumka.
To nie ma znaczenia co ja czy Ty widzisz bo prawdopodobnie silnik wyszukiwarki serwisu tak działa że Polak na pierwszym miejscu widzi innych Polaków a np. Hiszpan na pierwszym miejscu widzi Hiszpanki itp. A jeśli miałeś na myśli forumka to nie udzielają się na forumenie: bo wszystkie treści są po Polsku którego wielu z nich nie rozumie no i fora stały się nie modne, zjadły je facebooki i discordy ||| DLATEGO JEST UKRYTE
Tak, dokładnie tak, masz prawo tego nie rozumieć a jak czegoś nie rozumiesz to możesz się śmiać, ale najwyższy czas zaakceptować rzeczywistość. Link do głównego forumka już nie wróci i forumek umrze śmiercią naturalną .... w sumie to już umarł.i żadne petycje nic nie zmienią. PR Fotki i Marketing w przeciwieństwie do Ciebie @PP01 ogarnia rzeczywistość ... POZZZDRO.