Jakie tematy was interesują ?
Podziel się w komentarzu
Czy to forum żyje? strona 1 z 2
Przeciez to forum jest celowo tak schowane, zeby je własnie ukatrupić 😂
Dostęp do forum nie bez powodu jest schowany. Wlasciciele serwisu nie chcieli go oficjalnie wyłączyc ale ukryli go tak, ze dostęp znają tylko nieliczni. To nie jest jakis przypadek tylko celowe działanie, więc niby komu miałoby teraz zalezec, zeby forum rozkręcic?? 😂
Normalnie z archiwum x,tajne przez poufne,a na końcu wyskoczy Mulderek i Skulinkowa ,a wszystko zaleją zielone symbole matrixa.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
NUUUUUDA, przez ostatnie 22 lata co chwilę ktoś przepowiada że fotka zniknie bo coś (bo usunęli dawanie opisów, bo wprowadzili srebniki, bo usunęli srebniki, bo miasto fotki znikło itp.) ;) takie pierd0lenie bez sensu. Forum jest ukryte bo fotka stara się być MULTI KULTI i raczej obcokrajowcom ciężko odnaleźć się na forum gdzie wszyscy gadają po Polsku.
To co mówisz to prawda, ale Fotka to ludzie, a ludzie to Fotka.
Ja pamiętam kiedyś w wyszukiwarce pokazywało się setki aktywnych profili gdy wpisaliśmy jakieś miasto,
natomiast teraz jest to kilkanaście i ciągle ubywa...
Według mnie trzeba zrobić jakąś konkretną reklamę ,żeby ludzie wrócili...
Ja tu zostanę nawet jak 5 osób zostanie, bo Kocham Fotkę ;) :D
Forum chyba nie bez powodu jest ukryte. Fotka jest teraz w uj "międzynarodowa", a na forum dyskusje toczą się wyłącznie po polsku, więc użytkownicy niepolskojęzyczni mogliby czuć się zdezorientowani, gdyby tu trafili. A nawet gdyby forum bo otwarte także dla niepolskojęzycznych, to przecież ktoś musiałby ich wpisy moderować i pilnować porządku.