Cześć Fotkowicze !!
Kiedyś mnie zastanawiało czy osoby tutaj przebywające bardziej patrzą na zdjęcia , jak kto wygląda czy bardziej na to kto jaki może być . Co tak wgl. Wami kieruje wchodząc na dany profil ? . Pozdrawiam ;)
Ważniejsze zdjęcie czy osoba na nim ?
Chyba raczej oczywiste jest, że ocenia się tu ludzi po zdjęciu. Bo przecież nie mogę kogoś ocenić po zachowaniu, mowie, kulturze, sposobie bycia, po jego cechach i charakterze włącznie, skoro tego nie można wywnioskować ze zdjęcia.
Patrząc chwile przez pryzmat tego jak wyglądamy czasami możemy się nadziać i to bardzo. Co z tego że wizualnie miss jak pisze jósz albo coś w ten deseń. Ogólnie sama mam problemy z pisownią aczkolwiek staram się. Niestety mnie odrzuca bardzo szybko jak nie wiem co autor ma na myśli a szkoda mi czasu na zastanawianie się :/ i może wyglądać cacy a i tak tracę ochotę.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Hejka. W sumie masz rację :) Jakoś wczoraj nie byłem zbytnio kumaty pisząc to :D , raczej tego nie zrozumiałem .
Mylisz się..
- Jest na fotce dział "Kamerki" - można zweryfikować głos, ruchy, poziom IQ.
- Na profilu można wstawiać filmiki - jw.
Czyli tzw. pierwsze wrażenie, bardzo powszechne u kobiet : )
Ilość zdjęć, jakość zdjęcia, co na nim przedstawia dana osoba, nazwa loginu, opis główny i opisy dodatkowe.
Co tak wgl. Wami kieruje wchodząc na dany profil ? . Pozdrawiam ;)
Szok i niedowierzanie do czego zdolni są zdesperowani ludzie ;)
Mnie oceniają po zdjęciu i same jedynki dają no a nie kiedy od razu czarna lista aaaa to boli strasznie że ocenia osobę po tym jak wygląda. Chciałbym pogadać i tyle ale przeważnie odpowiedzi brak a na profilu u tam osoby że od niej x a Średnia: 6.93.
Ewidentnie mylisz pojęcia, gdyż Autor wątku pisał o zdjęciach profilowych, a nie o video-rozmowach.
Realizm odtwarzanego filmu wykracza poza tę funkcję:)
Zapomniałeś dodać- krótkometrażowe> obcinane do długości nie większej niż 30 sekund. Po prostu bomba:)
Przeczytaj ostatnie zdanie autora przed znakiem zapytania to zrozumiesz, że nie mylę :)
Dziwne po za mój Realizm nie wykracza :)
Nie zapomniałem bo to jest nieistotne :) Nawet 5 sekund nagrania oddaje 99% więcej niż zdjęcia 2D :)
Po to jest ten portal, żeby oceniać po zdjęciu. Sama nazwa FOTKA zobowiązuje.
Każdy ma prawo oceniać według uznania i blokować według uznania, to TY powinieneś nie zwracać na to uwagi tak emocjonalnie bo na tym ... fotka się nie kończy :)
Największy ból kobiet jest taki , że z samych zdjęć nie tak łatwo jest określić status społeczny danej jednostki , który to jest najbardziej istotny dla ich selekcji spośród pozostałych osobników celem uzyskania ewentualnego sponsoringu . Także , same zdjęcia to tylko mała wisienka z całego tortu .
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
Tak to jest portal "Fotka" i niby ocenia się zdjęcia i na ich podstawie się selekcjonuje osobniki :D . Tak ?... A pomyslał ktoś kiedyś że nie każdy został obdarzony urodą, a za to czymś innym bardziej cenniejszym niż piękne zdjęcia itd... Jak taka osoba się czuje w takim społeczeństwie. Kiedyś to była prawdziwa Fotka, portal do poznawania , rozmawiania ze sobą , wymieniania się poglądami a teraz niestety coraz to więcej jest osób które "czegoś szukają " Nie dbają o to jaki kto może być krzywdząc przy tym innych ... Ble ble ble , coś poszło mi z myślami nie tak :D . Luzik