Zaczęłam wymianę wiadomości z osoba tutaj zapoznają na początku ok co tam jak tam było zaproszenie ale bez mojej odpowiedzi tak po nie długim czasie nastąpiła jakaś paranoiczna zazdrość o zdjęcia byłego faceta który jest na moim tv bo mamy razem dzieci A się przeszliśmy A on dzisiaj od szmat suk mnie wyzywa i obraża strasząc mnie że napiszę do mojego byłego faceta że się puszczam na fotka .pl ja post.....co tutaj robią takie kreatyny nieobliczalni ludzie
lista tematów
Masakra skandal
Nie przejmuj się i też również trzeba brać pod uwagę że takie akcje mogą mieć miejsce , takie nagłe zwroty mogą mieć miejsce a gdy już będzie się miało to na uwadze ;) to nie będzie takiego rozczarowania. Trzeba sobie umilać życie a nie wdawać się w dyskusje które polegają tylko na wyzwiskach . Na słowo np suka to odpowiadam że ta suka jest mądrzejsza od ciebie , ciebie tyczy się osoby ktòra by mnie tak nazwała
Trochę ;) filozofii hmmm hehe czy jakoś tak ahh zawsze staje na głowie by treść moja była zrozumiana bez potrujnego czytania
Konto usunięte: Zaczęłam wymianę wiadomości z osoba tutaj zapoznają na początku ok co tam jak tam było zaproszenie ale bez mojej odpowiedzi tak po nie długim czasie nastąpiła jakaś paranoiczna zazdrość o zdjęcia byłego faceta który jest na moim tv bo mamy razem dzieci A się przeszliśmy A on dzisiaj od szmat suk mnie wyzywa i obraża strasząc mnie że napiszę do mojego byłego faceta że się puszczam na fotka .pl ja post.....co tutaj robią takie kreatyny nieobliczalni ludzie
Konto usunięte: Zaczęłam wymianę wiadomości z osoba tutaj zapoznają na początku ok co tam jak tam było zaproszenie ale bez mojej odpowiedzi tak po nie długim czasie nastąpiła jakaś paranoiczna zazdrość o zdjęcia byłego faceta który jest na moim tv bo mamy razem dzieci A się przeszliśmy A on dzisiaj od szmat suk mnie wyzywa i obraża strasząc mnie że napiszę do mojego byłego faceta że się puszczam na fotka .pl ja post.....co tutaj robią takie kreatyny nieobliczalni ludzie
Jeśłi taka osoba na początku była ok i fajnie Ci sie z nia pisało a potem okazało sie tak jak piszesz to po co ciągnąć tą znajomośc