U mnie na mieście dnia wczorajszego czyli 6 września roku 2020 zauważyłem nna słupach tablicach drzewach takie coś
Mnie to zdziwiło
Nie potrzebne temat założyłem a bo przekaz który jest w nim to podobna płęta jest w temacie Maseczki autora Arkadio35 . Zauważyłem gdy już swój temat stworzyłem
Nie szkodzi.
Tutaj jest mowa również o tych plakatach/wywieszkach jak to zwać. Ciekawe kto to po rozwieszał, ale wydaję mi się że to zwykli obywatele. Zgadam się z tym ostatnim napisem to "Oszustwo" i maska zatruwa płuca i tym się też muszę zgodzić bo po 8 godzinach noszenia Maseczki w pracy i po powrocie z niej do domu nie raz mnie tak mocno kuję w piersiach i boli przy wieszam nabraniu powietrza.
Dużo tego było no nie sposób nie zauważyć gdy na mieście lub na deptaku albo w parku hmmm . To rozumiem że u was takiej akcji nie było . Ktoś się przyłożył by stworzyć taką grafikę i treści tak zamieścił żeby miało to ład no również osoba musiała być na bieżąco w temacie . Ten pinokio hmm ciekawę kogo autor miał na myśli
Ludzie łykają wszystko jak Pelikan co rząd nam powie tak jest. GP NIE ma żadnego wirusa to wymysł władz czemu nie mówi się o zakażeniach we Włoszech czy innych krajach. Nie ma żadnego wirusa
PRZECIEŻ TE MASKI TO DOKLADNA WERYFIKACJA SPOLECZENSTWA. WIDZISZ KTO JEST POSLUSZNY I OBSRANY, A KTO ZYJE SWOIM ZYCIEM I SRA W SZAMBO MEDIÓW
JAK DLA MNIE SWIETNY POMYSŁ, OD RAZU WIADOMO CZYJE IQ JEST UJEMNĄ DELTĄ
Najzabawniejsze jest to, że wystarczy jeden mały "płomyk", a ludzie sami to zamienią w piekło swoją paniką i debilizmem
XDDDDDDD
Plakaty pozrywane a osoba która to zrobiła jest mi nie znana . Cel chyba został osiągnięty bo nie sposób było nie zauważyć a ciekawość zrobiła swoje czyli zobaczę co to