co robicie?
co jecie?
jak się czujecie?
czego słuchacie?
co oglądacie?
w co gracie?
co czytacie?
lista tematów
popiszemy ostrzej? strona 2 z 2
Papryczkę chilli przegryzam pieprzem i popijam osiemdziesiątką samogonu.
Niekończącego się marudzenia żony i wyimaginowanych pomysłów dzieci.
"Zgodnie z planem". Mamy siedem dni,los może uśmiechnąć się do nas siedem razy.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Damian241: Tajemnica lekarska to pic na wodę. Już dawno lekarze i cały personel szpitala w którym obecnie znajdujesz się zrobili sobie z twoich blizna na łapach gorący temat dnia :P
Na chirurgii do takich przypadków raczej są przyzwyczajeni. Moje ręce widziały i tak prawie wszystkie pielęgniarki, bo się nimi zajmują. Za to focia nie musi wiedzieć.
Współczuje ci tegop pobytu w szpitalu. Ja to ostatni raz w szpitalu leżałem 25 lat temu. Musisz bardziej dbać o siebie szkoda życia na gnicie w szpitalnym łóżku hehe
Damian241: Współczuje ci tegop pobytu w szpitalu. Ja to ostatni raz w szpitalu leżałem 25 lat temu. Musisz bardziej dbać o siebie szkoda życia na gnicie w szpitalnym łóżku hehe
Nie jest tak źle. Nie piję kawy, wysypiam się i książki czytam. Może wcale odstawię picie, bo kiedyś serce nie wytrzyma. A czy to taki czas stracony? Może i tak ale tu dają co rusz zastrzyki przeciwbólowe i ordynator co rusz na ręce popatrzy.
Konto usunięte: co robicie?
co jecie?
jak się czujecie?
czego słuchacie?
co oglądacie?
w co gracie?
co czytacie?
Zawlokłem auto do mechanika, wróciłem i siedzę podku..iony.
Typowo śląski obiad :D
Nieciekawie.
Aktualnie jakichś deathcore'owych siek.
Nic nie oglądam.
World of Warcraft :D
Książki...
P.S fajny nick
Konto usunięte: Nie jest tak źle. Nie piję kawy, wysypiam się i książki czytam. Może wcale odstawię picie, bo kiedyś serce nie wytrzyma. A czy to taki czas stracony? Może i tak ale tu dają co rusz zastrzyki przeciwbólowe i ordynator co rusz na ręce popatrzy.
Ja kawę pijam i to nawet aż za nadto :) Picia nie odstawiaj, gdyż człowiek nie kaktus pić musi xD No tak. Ogólnie mówiąc w szpitalu może być całkiem dobrze, o ile oczywiście jest się całkowicie samodzielnym i nic za bardzo człowieka nie boli.