Pracujesz z domu , w jaki sposib? Podziel sie 💪
lista tematów
Praca w domu podczas kwarantanny
piekloWgDantego: RudeImagination20: Pracujesz z domu ,
RudeImagination20: sam fakt😜
Tak
RudeImagination20: Hmm przeciez nie pytam o szczegoly
RudeImagination20: w jaki sposib? Podziel sie 💪A mimo wszystko chcesz wiedzieć coś więcej jak sam fakt.
Nie chcesz sie nie dziel tym. Prosze o merytoryczne komentarze:)
Toć był dogłębnie merytoryczny,krótkie i jakże wymowne Tak.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Zależy o jakiej pracy mowa. Niestety mój zawód nie pozwala mi na pracę zdalną w domu, przez pięć dni w tygodniu muszę jeździć do tyrki. Plus zaistniałej sytuacji w naszym kraju jest taki, że przestałam gonić za rzeczami które jak się okazują nie są mi potrzebne do szczęścia i skupiłam się na pracy w domu oraz dookoła niego. Nigdy nie interesowałam się ogrodnictwem, teraz pogłębiam swoją wiedzę na ten temat zarówno teoretyczną jak i praktyczną. :) Tej wiosny będę miała piękny ogród!
Maryla Rodowicz to moja ciotka
JA to opi..m sie. I tak niema zleceŃ. Bo nikt niema kasy jak narazie i jest inflacja. Macie jakies pomysli na prace zdalna ?
cornelie: RudeImagination20: Pracujesz z domu , w jaki sposib? Podziel sieZależy o jakiej pracy mowa. Niestety mój zawód nie pozwala mi na pracę zdalną w domu, przez pięć dni w tygodniu muszę jeździć do tyrki. Plus zaistniałej sytuacji w naszym kraju jest taki, że przestałam gonić za rzeczami które jak się okazują nie są mi potrzebne do szczęścia i skupiłam się na pracy w domu oraz dookoła niego. Nigdy nie interesowałam się ogrodnictwem, teraz pogłębiam swoją wiedzę na ten temat zarówno teoretyczną jak i praktyczną. :) Tej wiosny będę miała piękny ogród!
Superr 💪❤ grunt to nauczyc sie znajdywac plusy w trudnych sytuacjach i umiec je wykorzystac na swoja korzysc 💗 brawo a prace zawsze mozesz zmienic xd